Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja mindenki, hogy a csajozáshoz anyagi javak kellenek?
A mai világban szerintem ez érdekli a nőket a legkevésbé.
Azok az emberek, akiknek sok pénze van és sikeresek a nőknél, jellemzően ezek valamelyikébe tartoznak:
- Született Chad. Aki jól néz ki és magas, tutorial módban él. Könnyen jönnek neki a nők és ettől függetlenül a pénz is.
- Az alfa kigyúrt maffiózó + illegális autóversenyző. Neki izgalmas élete van, ezért kell a nőknek. Ettől függetlenül jön a pénz is.
- A CEO egy sikeres cégnél. Neki az első kettőtől eltérően legalább előbb volt pénze, mint hogy sikeres lett volna a nőknél, viszont a siker oka itt sem a pénz, hanem az, hogy 1000 másik ember lesi a parancsait.
- Az extrém gazdag férfi (Mészáros). Nyilván van olyan jó nő, akinél van az a pénz, viszont én ezt inkább prostitúciónak mondanám, mint sikernek. Másik dolog, hogy ezek a férfiak lehet, hogy találnak párt maguknak 5 percen belül, viszont ha egy random csajt leszóllítanak, az az előző kategóriáktól eltérően el fogja küldeni őket.
"Ellenben milyen jó férfiként a saját luzersegemet megmagyarázni úgy, hogy a nők a hibásak mert mind a pénzre megy. És máris van bűnbak"
Pont úgy mint az incelgyűlölők esete, a bűnbak gyártás folyik mindenütt
#18 Igaz vannak elvárások mondjuk egy 40-es nőnél, de nem mindig olyanok amiket egy normálisan kereső melós nem tudna teljesíteni.
Az én barátnőmnek 3 elvárása volt, 1; A pasi ne lakjon a szüleivel, de ez lehet akár albérlet is. 2; Legyen jogsija,3; meg legyen magasabb nála. A magassággal nagyon nem lehet mit csinálni, de sok nő azért alacsonyabb a pasiknál. A másik kettőt meg 40 felett már illene elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!