Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen paraméterekkel mennyire leszek jó most a társkereső oldalakon?
Nincs gyerek.Elváltam,8 év házasság után.
Project manager vagyok egy közepes cégnél, aminél már indulás óta dolgozok.Vagyonmegosztásnál feleségem kapta a balatoni nyaralót, nekem megmaradt a vidéki megyeszékhelyen a kertes ház, meg az autó.Van egy céges kocsi is, ami egy pár éves audi a4,ezt csak hétköznap használom, hétvégén ha megyek kirándulni vagy wellneszbe akkor a sajátomat veszem elő,egy öregebb bmw cabrió (10 éves) .Motorozni is szeretek, van egy hayabusám, de nagyon ritkán használom.
Cégem havi bónuszt, elvégzett project utáni bónuszt,év végi bónuszt is ad, plusz középvezetői szinten mindenkinek 200 ezer ft a nyaralópénz két hétre hogy feltöltődve menjünk vissza dolgozni és termeljük a hasznot.
Mivel kicsit félénk vagyok, attól félek, ha ezt így valaki elé tálalnám egy társkereső oldalon, vagy kihasználna, vagy megijedne, hogy milyen ember vagyok.
Ha nincs gyerek, középkorú férfiként mennyi esélyes még boldog párkapcsolatot találni, ilyen magánéleti jellemzőkkel?
36F
11, ha tudnád..;)
Egyébként így eléggé összeáll a kép, "van pénzem, vannak dolgaim, középvezető vagyok, sportos vagyok, lassan negyven, össze tudok szedni huszonévest?
19.
Azt írta hogy 20-35ig keres, amivel semmi baj nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!