Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány sikeresen lediplomázik, tanulságát adva emberi kvalitásainak, máris jobb férfiak közül válogathat?
Decuki.
A diploma szaktudast ad, nem eq-t, iq-t, es senki nem lesz tole jobb egy kapcsolatban.
28 megmondta a frankót.
Emlékszem beszélgettem ismerőssel, és mondta, hogy alig várja, hogy vége legyen az oktatásnak, mert másik ismerős mondta neki, hogy ma délben véget ér nekik a nap. Én meg mondtam neki, hogy ez nem az a szak, ahol délben hazamegy, hanem ahol még az óra végén 10 percet ráhúznak, mert az a rész még pont nagyon fontos.
28 pedig jól írta. Vannak még diplomák amiknek megvan a presztízse. Orvos, mérnök, jogász, informatikus, matematikus stb stb, de a közgazdásznál, tanárnál, újságírónál senki nem mondja, hogy ez igen... Boldog, boldogtalan elvégzi, utána meg ezek az emberek verik a legjobban magukat a diplomára. Nem véletlen, hogy 430-as a ponthatár kb a közgázon a mérnökik többségén meg a 320-at sem éri el, pedig jelentkeznek elég sokan gépész/villamos/mechatronikai mérnöknek vagy épp mérnökinfóra...
Tényleg szánalmas, hogy az itteni nők inceleznek mindenkit, de a férfiakat lehet szidni és fel van pontozva :D A #17-18 sértő általánosítása fel van pontozva, a #21 meg le. Vicc az egész.
#26 "A felrelépes ia kevésbé gyakori." Ezen jót nevettem :D
#23 Ez érdekes, mert az erőszakos bünözők valahogy sose kis emberek.
"okan ezt nem értik, hogy az intelligencia és a diploma között nincs összefüggés. "
Van összefüggés.
A magasabban képzett emberek csoportjában magasabb az átlagos iq, mint a kevésbbé tanultak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!