Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlag melós már labdába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag melós már labdába sem rúghat a nőknél?

Figyelt kérdés

2021. szept. 4. 10:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
Mijajaz EBM?
2021. szept. 4. 12:55
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Köszönöm kérdésed:

"Eccceri Balfasz Melós"

Nevelővel szoktàk hasznàlni , mert nem minden munkàst jellemez , hanem a munkàsok egyetlen egyedèt, jellemzője hogy a világ összes problèmàjàèrt alacsony nettójàt , vagy a munkàjàt hibàztatja , iràsmódjàra jellemző az "egy àtlag/ az egyszerű" alanymeghatàrotàs, személyiségère jellemző a tanulás hiànya, a repetatív gondolkodàs/kifejezèsmód.

Most nézzük meg pár gyakorlati peldàban:

Az àtlag melósnak màr nem lehet nője?

Ha egyszerű munkàs vagyok, az ABC ben azért köszön halkan az eladó nő?

Az àtlag egyszerű munkàsra a nap sem süt?

Azèrt nem àll fel, mert àtlag melós vagyok?

2021. szept. 4. 13:07
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
Ma is tanultam valamit, köszi:)
2021. szept. 4. 13:09
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Ez elterjedt kifejezés vagy csak a gyakorin jellemző? Rákerestem de a google nem adott rá ki megfelelő találatot. Köszi a magyarázatot 12-es.
2021. szept. 4. 13:36
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Dehogynem.Valamelyikre csak úgy repülnek a csajok.
2021. szept. 4. 14:34
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

#14 ha ez így folytadók lesz Wiki meg mèmek is

Teszek róla 😁

2021. szept. 4. 15:11
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Vannak átlag melós ismerőseid? Ha igen, akkor az összes egyedülálló?
2021. szept. 4. 15:54
 18/22 anonim ***** válasza:
#17 erre úgy is valami irreleváns baromsàgot fog írni , és a nettójàhoz fog kilyukadni, nem érti meg, hogy nem ez a baj
2021. szept. 4. 17:04
 19/22 A kérdező kommentje:

Egy részük az, főleg a fiatalabbak, a 40 fölöttieknek van családjuk. 35 alatt nem nagyon. A régebbi korosztálynál kevésbé számított a pénz.

2021. szept. 4. 17:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Melós - mostanság operátorok hivjak- nem egy egységes massza. Van aki azért van ott mert 8 általánost végzett. Aztán van az érettségizett aki leragadt ott. Akart meg tanulni de rajott, hogy ügyes, maradt és megfelel neki ez a munka. Aztán vannak akik a szakmajukbol jönnek el valami ok miatt. Aztán aki estig tanul erettsegi után és a legfontosabb szempont neki, hogy egymuszakos legyen. Nekem vannak gyári ismerőseim és nem tartom őket buta embereknek. Ezért is az ismerőseim. Családjuk is van. Aki fiatal annak barátja, barátnője.
2021. szept. 4. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!