Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a suli, hogyan csajozzak be, középiskolás korú lánnyal?🤔 24/F Bővebben lent!
A középiskolás az 14-18-19.
Én 23 vagyok és egyetemista,ott is utolsó éves,nem igazán van közöm már a gimihez:DD
Ha igazán kreatív és bátor személyiséged lenne,nem itt kérdezgetnéd,hogy hogyan szólíts meg egy lányt. Erről ennyit.
23L
A korábbi válaszolóknak igaza volt a 18-24 év közöttiek már rég nem középiskolások.
Mindenesetre ha egy apró bókkal kezdessz, annak nem hiszem, hogy egy lány ne örülne. A lényeg, hogy ne legyél nyomulós, ha visszautasít akkor ne próbálj meg még ötféle módszert, hogy felszedd mert csak magadat járatot le.
Személy szerint én nem feltétlenül örülnék neki, ha egy vadidegen pasi mindenféle előzmény nélkül rámmászna a buszmegállóban.
Szerintem először egy kedves mosoly és ha a lány viszonozza csak akkor próbálkozz be.
Üdv, egy 17 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!