Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legtaszítóbb tulajdonságom a lányok számára?
2 havonta egyszer mozdulok ki, csak egy barátom van. 30 évesen szüleimmel élek még, nem vagyok karrierista bruttó 300 ezer körül keresek. Nagyon magamnak való vagyok van hogy napokig nem beszélek senkivel élőszóban a munkámon kivül, csak pár sort irok rokanaimnak az egy jó barátomnak. Sokat ülök számitógép előtt főleg játszom(munkanapon 5 órát) (szabadnapon pedig 12+ órát). Nem vagyok sportos, edzett.
Van jó tulajdonságom is takarékos vagyok 8 számjegyű megtakarítás, jól fözök, hajlamos vagyok kompromisszumokra szüleimmel együttélés megtanított rá, jól tájékozott vagyok a világ dolgaiban politika gazdaság komolyabb témák nagyon érdekelnek és rendkívül türelmes vagyok tudok várni ha valamit elakarok érni, vannak elveim amikhez végsőkig tartom magam.
Rossz tulajdonságom közé tartozik hogy erősen felszínes tudok lenni és van pár elvem amiből nem engdek. A legrosszabb talán hogy nehezen nyilok meg és nem is akarok sokszor. Emiatt sok ismerkedési kisérletem online félbeszakadt mármint válogatásom miatt.
Nem tudom mi a legnagyobb baj ami taszítja a lányok többségét
Nemcsak játszani szoktam hanem olvasni interneten is vagy érdekes különlegesebb filmeket nézni ritkán animét. A játékban is több játékosokat kedvelem ahol van stratégia vagy taktika, skill szükséges sok gyakorlás hogy jó legyek benne.
Nyilván ettől függetlenül köszönöm a hozzászólást mert célom hogy vonzóbb legyek ezért fontos lenne tudni miben érdemes változni próbálnom
A legtöbb hobbival az a baj, amit a South Park "Drótsikló-túra" c. epizódjában is bemutattak már:
1.A többi ember jelenléte idegesítő
2.Minden érdekesebb dolgot 20 unalmas előz meg
3.Ha mégsem tetszik, akkor nehéz szabadulni
En is hasonlo vagyok, de en nem fozok jol. De nincs is igenyem a fott kajara, evekig elvagyok muzlin.
Az a baj ezzel, hogy hasonlo karakteru not talalni kb. lehetetlenseg. Ha letezik is ilyen no, akkor tobbszazan ostromoljak....
37F incel
Még mielőtt: Én a "gépezést" sem tartom jó hobbinak, az is unalmas és értelmetlen, de a többi nem sem igazán lesz érdekes, a legtöbbel együtt jár egy rakás negatív tényező.
Pl. a horgásznak kint kell rohadnia a napon, bogarak jönnek, büdös van, aztán ha épp odaeszi a franc az idétlen úszókat, akkor megint nem lesz fogás.
A hangszerekkel is az a baj, hogy évekig kell gyakorolni, hogy eljátszhass egy egyszerű dallamot
Az olvasás talán az egyetlen ami egész jó. Meg a rejtvények (nem skandináv meg ilyen szarok) megfejtése, esetleg olyan sportok, mint a sakk, dáma vagy a go. A többiben túl sok a felesleges ugrabugra.
összefoglalom milyen vagy:
Unalmas
Nem tudom hogy unalmas ez, de azért elég jól érzem magam így, teljesebb lenne az életem ha lenne vkim viszont így is boldog vagyok.
Egyébként egyáltalán nem vagyok átlagos sok tekintetben, számomra az igazán unalmas az ami teljesen átlagos elvárások szerinti életet él és minden gondolata és izlése a közösség által van meghatározva hogy mi az ami elfogadható és mi az ami nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!