Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy felidegesít ha egy pasi ilyen?
Teljesen el tudja venni a kedvemet a továbbiaktól hogyha van egy pasi aki annyira nem jönne be, de kialakulóban van valami, és úgy vagyok vele hogy később akár jó is lehet.. és elkezd így viselkedni:
- nagyon sokat ír, mire felkelek ott van több oldalnyi üzenet
- sajnáltatja magát
- nagyon oda kell figyelni arra hogy mit írok neki mert extra érzékeny és ha valami rosszat írok akkor napokig képes a témán lovagolni meg bocsánatot kérni, hiába mondom hogy már nem számít
Szóval ilyenekkel engem maximálisan ki lehet ábrándítani.. szerintem még álmaim férfijától (szegény sajnos már nem él de ő biztos nem volt ekkora f4sz) is el tudta volna venni a kedvemet az, ha így viselkedik.. ennél még az is jobb ha egy agresszív férfiállat, mondjuk akkor sem fog kelleni mert az meg a másik fele de esküszöm még az sem keltene bennem ekkora ellenérzést.
Amikor ilyen velem valaki akkor valahogy még ha muszáj, akkor sem tudok kedves lenni. Egy idő után elkezdek tőszavakban beszélni (oké, aha, hmm, jó, nem, igen) és nagyon bunkó leszek és közben érzem hogy forr bennem a düh…
Normális hogy ezt váltja ki belőlem az ilyen viselkedés?
25/N
Szilvi
Milyen legyen? Mint egy érzelemmentes robot? Vagy egy szexmentes Jedi? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!