Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történt az elmúlt években?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt az elmúlt években?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 1-2 évben teljesen furcsa lett a környezetem, de ahogy távolabbi ismerősöktől hallom, másnak is.

Évekkel ezelőtt arról hallottam sok sztorit, hogy a férfiak sorban félrementek. Most már jóval több hasonlót hallok nőkről. Ami még furcsább, hogy az elmúlt 2-3 évben nőktől szerelmi bánatot csak teljesen toxik férfiak felé láttam és ahhoz képest, hogy elvileg a férfiak nem annyira érzelmesek, rengeteg férfit ismerek, akik teljesen összetörtek szakításoknál.

Az elmúlt 2-3 évben, teljesen jól működőnek tűnő kapcsolatokból ugráltak ki egyik napról a másikra nők olyan kapcsolatokért, ahol csak semmibe vették őket vagy szexre használták. Jobb esetben, mert sok ilyen "új pasinál" még a pofonok is mentek.

Az exek pedig nem élettelen lúzerek, hanem normális, dolgozó, hűséges férfiak, szóval nem az mamahoteles és megszeppent hapsikról van szó.

Mi ennek az egész változásnak az oka? Most már férfiként gyakorlatilag tök lutri a kapcsolatépítés, felesleges normálisnak és hűségesnek lenni, mert akár évek múlva is kidobnak egyik napról a másikra?

2021. aug. 30. 23:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez ilyen. Pl itt írta ma egy csaj, hogy a párja neki a tökéletes férfi, mindenben 100%. De azért megdugatta magát egy régi ismerőssel 5 perc beszélgetés után. Aztán oda írta hogy van egy nagyon ici pici hangyafasznyi bűntudata.
2021. aug. 30. 23:10
 2/22 A kérdező kommentje:

Na, hát pont hasonló történeteket hallok sorban. Bár, általában bukik is a kapcsolat, mert rákattannak az új srácra, aki persze nem akar komolyat.

És az a helyzet, hogy nem az ilyen "miért ribit választottál" kategóriájú csajokról van szó, hanem olyanokról, akiket mindenki angyalkának gondol.

2021. aug. 30. 23:12
 3/22 A kérdező kommentje:
2021. aug. 30. 23:16
 4/22 anonim ***** válasza:
70%
Erre szokták mondani, hogy ha nincs probléma, a nő csinál.
2021. aug. 30. 23:24
 5/22 anonim ***** válasza:
64%

"férfiként gyakorlatilag tök lutri a kapcsolatépítés, "

Sajnos az. Az a tény, hogy a nők végtelenül fölényes helyzetben vannak a társkeresés terén, természetesen hatással van a párkapcsolatokra is. Olyan világban élünk, hogy bármely nő, bármikor egy csettintéssel le tudja cserélni pasiját, ha akarja, addig a férfiaknál egy szakítás hónapok, gyakran éveken át tartó magányt jelent.

2021. aug. 30. 23:31
 6/22 A kérdező kommentje:

"Erre szokták mondani, hogy ha nincs probléma, a nő csinál."

Csak azért így a kapcsolatépítés, családalapítás és egyebek ki is esnek...

Igen, ez nagyon ilyen. Volt egy lány, akit megismertem. Pasija volt. Nem volt tökéletes a kapcsolat egyikőjük részéről sem, de igazából olyan dolgokról volt szó, amiért tehettek volna. A csaj velem akart kavarni, kicsit engedtem, hogy flörtöljön, de aztán megmondtam neki, hogy bocsi, pasid van, ezt nem kéne. Sírt nekem elég sokat, hogy majd nem talált senkit, szakított a pasijával és utána is sírt még pár napig. Mondtam neki, hogy ott a tinder, talál valakit. Előadta, hogy ott csak nyomik vannak, de azért felment és 2 nap múlva már 3 srácot fűzött, végül az egyikkel összejött. Na és ez az új pasi rosszabb belsőre, mint az előző, külsőre jobb és teljesen odavan érte a csaj.

A pasik többségénél meg tényleg padló a szakítás, aztán alig kellenek valakinek. Egyszerűen, ha nem néznek ki elég jól, nem teljesen fullos a szövegük, alig kellenek valakinek, hiába vannak olyan tulajdonságaik, mint hűség, intelligencia meg egyebek, amiket minden nő hangoztat, hogy kell nekik.

2021. aug. 30. 23:38
 7/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
76%
Én azt mondanám: Az emberek általában (férfi vagy nő) két dolgot felejtettek el. Egy: Gondolkozni, mielőtt cselekednek. Kettő: Őszintén felvállalni magukat, és az igényeiket a másik előtt. És a +1: Következetesen kitartani a másik oldalán...
2021. aug. 30. 23:39
 8/22 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek. Viszont, a felvállalás sokszor nagyon bukó. Férfiként magad vállalni sokszor meredek. Volt, hogy szóltam kapcsolatban egy alap szexel kapcsolatos dologról és az egészből az lett, hogy én csak szexet akarok. Férfiként a kapcsolatépítés eleje kb. csak beetetés lehet, ami szintén nem az, hogy vállalja magát az ember. Nőként ez azért jóval könnyebb.
2021. aug. 30. 23:43
 9/22 anonim ***** válasza:
18%

"Nőként ez azért jóval könnyebb."

Nagyon uncsi, hogy ilyen végletesne gondolkodtok. Nem igaz, hogy jóval könnyebb, csak az önsajnálat mesterei vagytok.

2021. aug. 30. 23:50
 10/22 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes, mennyire különböző környezetekben élünk. Nem cinikusan írom, hanem komolyan.

Pl. unokatesómék (9-12 évvel idősebb korosztály) mindig úgy mesélik, ha valaki a gimis szerelmével házasodik össze, mintha a világ 8. csodája lenne. Náluk ez ritkaságnak számított. Míg a saját környezetemben azt látom, hogy mindenki ugyanazzal van 16-17 éves kora óta, és mostanában házasodnak. (26 évesek vagyunk.)

Megcsalásról, válásról még nem hallottam. Mintha rajtam kívül mindenki boldog lenne.

2021. aug. 30. 23:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!