Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan zárhatnám ki ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárhatnám ki ezt a negatív érzést egy nővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Vissza-visszatérő módon gyötör egy probléma, amikor ismerkedem nőkkel.

Felvezetés: Talán abból ered, hogy nekem nagyon kevés közöm volt eddig nőkkel, a húszas években bőven benne szinte mindenkinek több kalandja volt.

Ez van annak ellenére, hogy sok jó nő vonzónak talál, jelenleg is hasonló a helyzet. Van egy nagyon szép és rendes lány, aki érdeklődik irántam, aki sokakat megkaphatna, és mégis erősen nyit felém.

Ezekben a helyzetekben az szokott lenni az elsődleges probléma, hogy nem vagyok egy nyitott személyiség. Sokára jutunk egyről a kettőre. Tehát mivel nem vagyok rámenős, hetekbe-hónapokba telik az, hogy közelebb kerülünk egymáshoz. Ezen igyekszem fejlődni, de van egy másik baj.

A kérdés témája: A negatív érzés, ami kering bennem, az az, hogy miközben csak lassan közeledünk egymáshoz, és ő nagyon vonzó, sokat gondolok arra, hogy másokkal van együtt. Kitesz magáról egy képet közösségi médián, hogy éppen milyen (nagyon szép) ruhát vett fel a ma esti kiruccanásra, és arra gondolok, hogy biztos hogy ráhajtanak és talán szexel is valakivel. Vagy talán folyamatosan van valakije titokban. Egy ilyen vonzó nő nem hiszem, hogy sokáig egyedül szokott maradni.

És az egyik legnagyobb lelombozó tényező nálam az, ha egy nőnek minél több férfi volt/van az életében, vagy ha például ismerkedünk egymással és mellettem párhuzamosan mással is ezt teszi, főleg ha szex is történik. Nem sok dolog van, ami jobban elveszi a kedvem egy nőtől, mint az, hogy más férfiak megkapták.

De ez mind csak feltételezés, nem tudom hogy ezt teszi-e, de megteheti és ki is nézem belőle.

Hogyan lenne érdemes kezelnem ezt a problémát, hogy ne agyaljak olyan dolgon, ami lehet meg sem történik, vagy ha megtörténik, ne tekintsem akkora problémának?

#kaland #több vasat tart a tűzben
2021. aug. 29. 22:39
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Nem ráhúztam, csak feltételezés, ami megtörténhetett, de nem biztos, hogy meg is történt.

Ennek az ellenkezőjét is feltételezem. Tehát az is megtörténhetett, hogy egész idő alatt nem adta oda magát senkinek, mert a megfelelőt keresi. Akkor most mi vagyok?

(Ez utóbbinak örülnék a legjobban)

2021. aug. 30. 18:37
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit mentened, egy egészséges ember örül a másiknak boldog vele, keszul a randira élvezi te meg feltetelezgetsz.
2021. aug. 30. 18:53
 23/35 A kérdező kommentje:

Ez van, mindenki olyan dolgok alapján szűri meg hogy kit tart megfelelőnek és kit nem, amiket saját maga fontosnak tart.

Nekem ez például fontos tényező. Csak reménykedem, hogy nem az történik, amitől tartok, mert ha igen, akkor nem ő a megfelelő számomra és keresek mást. Kideríteni nem nagyon tudom. Az sem jobb, ha ilyen és úgy jön össze vele az ember hogy nem tud róla. Te szívesen összejönnél olyannal, akinek olyan dolga van, amiről ha tudnál, kizáró ok lenne? Persze szívesen, mert nem tudsz róla, maximum ha utólag kiderül.

2021. aug. 30. 19:08
 24/35 anonim ***** válasza:
20-as Kérdésre válaszolnál?
2021. aug. 30. 19:09
 25/35 A kérdező kommentje:
Már a kérdést sem tudom értelmezni, mert olyan állít, aminek köze sincs hozzám.
2021. aug. 30. 19:12
 26/35 anonim ***** válasza:

Csak a magadét szajkózod, akkor minek teszel fel kérdést?

Nem vagy hajlandó belátni, hogy féltékeny és birtokló vagy, mert ez márpedig az.

"akinek olyan dolga van" - Milyen dolga?? Ez maximum egy viselkedésminta, de nem egy emberi tulajdonság, hogy az ember monogám lesz-e rögtön az első randi után vagy nem.

2021. aug. 30. 19:13
 27/35 A kérdező kommentje:

Itt részben arról van szó, hogy még az első randi előtti esetleges kalandjai is zavarnak, amikor még csak szemeztünk egymással.

És annak reményében tettem fel a kérdést, hogy jönnek olyan kommentek, amik esetleg segítenek engem arra a belátásra bírni, hogy nem nagy ügy ha másokkal (is) együtt van amíg nincs kimondva a párkapcsolat, nem kellene ezen feszengenem, negatív érzéseket táplálnom akkor sem, ha valóban történt ilyen. Tulajdonképpen félig-meddig kaptam is ilyen kommentet aminek örülök.

2021. aug. 30. 19:17
 28/35 A kérdező kommentje:
Az is megnyugtat ha valaki azt írja, hogy általában a nők azért nem szoktak ennyire poligámok lenni.
2021. aug. 30. 19:21
 29/35 anonim ***** válasza:
62%
25-ös Tehát mindkét kérdésre a válasz NULLA. Itt kezdődnek a te problémáid!
2021. aug. 30. 19:29
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem, a problémáim az ilyen kommentelőknél vannak. El sem olvastad a kérdést, mert ha megtetted volna, nem írsz olyan hülyeséget, hogy 3 hónap alatt 4-5 partnerem van. Egész életemben nem volt annyi.
2021. aug. 30. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!