Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárhatnám ki ezt a negatív érzést egy nővel kapcsolatban?
Vissza-visszatérő módon gyötör egy probléma, amikor ismerkedem nőkkel.
Felvezetés: Talán abból ered, hogy nekem nagyon kevés közöm volt eddig nőkkel, a húszas években bőven benne szinte mindenkinek több kalandja volt.
Ez van annak ellenére, hogy sok jó nő vonzónak talál, jelenleg is hasonló a helyzet. Van egy nagyon szép és rendes lány, aki érdeklődik irántam, aki sokakat megkaphatna, és mégis erősen nyit felém.
Ezekben a helyzetekben az szokott lenni az elsődleges probléma, hogy nem vagyok egy nyitott személyiség. Sokára jutunk egyről a kettőre. Tehát mivel nem vagyok rámenős, hetekbe-hónapokba telik az, hogy közelebb kerülünk egymáshoz. Ezen igyekszem fejlődni, de van egy másik baj.
A kérdés témája: A negatív érzés, ami kering bennem, az az, hogy miközben csak lassan közeledünk egymáshoz, és ő nagyon vonzó, sokat gondolok arra, hogy másokkal van együtt. Kitesz magáról egy képet közösségi médián, hogy éppen milyen (nagyon szép) ruhát vett fel a ma esti kiruccanásra, és arra gondolok, hogy biztos hogy ráhajtanak és talán szexel is valakivel. Vagy talán folyamatosan van valakije titokban. Egy ilyen vonzó nő nem hiszem, hogy sokáig egyedül szokott maradni.
És az egyik legnagyobb lelombozó tényező nálam az, ha egy nőnek minél több férfi volt/van az életében, vagy ha például ismerkedünk egymással és mellettem párhuzamosan mással is ezt teszi, főleg ha szex is történik. Nem sok dolog van, ami jobban elveszi a kedvem egy nőtől, mint az, hogy más férfiak megkapták.
De ez mind csak feltételezés, nem tudom hogy ezt teszi-e, de megteheti és ki is nézem belőle.
Hogyan lenne érdemes kezelnem ezt a problémát, hogy ne agyaljak olyan dolgon, ami lehet meg sem történik, vagy ha megtörténik, ne tekintsem akkora problémának?
Csak nekem esik nehezemre elfogadni, ha ilyet tesz. Hétvégén partyra megy, 1-2 hete nyaralni volt külföldön, bármikor lehet kalandja és biztos hogy próbálkoznak is nála, mert annyira jól néz ki.
Valószínűleg ők csak azt látják hogy szép, nem biztos hogy érdekli őket a személyisége úgy mint engem, de simán belemehet a szexbe velük. De lehet nem csinál ilyen kalandokat, viszont van valakije állandóban, egy szexpartner titokban, vagy egy másik, hozzám hasonlóan kezdeti fázisban lévő potenciális kapcsolat.
Egy randi volt, mindenképpen lesz folytatás, ez az ő oldaláról is egyértelmű.
Nem történt semmi az első randin.
Kapcsolatban ez rosszabb lenne.
Beteges feltekenyseg témában olvass
Mintha magamat olvasnám pár évvel ezelőttről. Igazából jól látod, amit meg is fogalmazol az elején, abból ered, hogy kevés nőd volt.
Ezen az oldalon eretnekség ilyet állítani (hiszen biológiai egyenlőség meg genderfluiditás van), de nem érdekel már ki pontoz le miatta.
Szóval nyilván embertípus és személyiség kérdése is a dolog, de a magabiztosság mindig a tudásból ered. Ennél fogva a nőkkel szembeni magabiztosság forrása annak tudása, hogy sok nő van még azon az egyen kívül, akit te épp piedesztálra emelsz gondolatban és ebből ered ez a szorongató érzés, hogy biztos más dugja.
Érdekes megfigyelés (bár csak saját felelősségre próbáld ki), hogy megnézed más férfi nőjét, esetleg megpróbálod felszedni, mikor a srác elmegy a pulthoz italt hozni vagy a mosdóba. A sztereotípiákkal szemben a legtöbb esetben az igazi alfahím lesz az, aki barátságosan fogja lereagálni a dolgot, hiszen nem akarja birtokolni a nőt, mert tudja, hogy a nő veszítene többet azzal, ha megcsalná őt, ő pedig rövid időn belül tudná őt pótolni. Emiatt a nő teper, mert egy ilyen férfi értéket képvisel.
Amikor incellel vagy bétával találkozol, akkor lesz az agresszív feszülés, a fenyegetőzés, akkor kerül elő a pillangókés is és sokszor olyan nőért megy a küzdelem, aki finoman szólva nem lenne még utolsó sem egy szépségversenyen. Mert ahogy a Jégkorszak mókusa küzdött a makkért, ő ugyanúgy erőlködik, hogy megtartsa azt az egyetlen nőt. Persze ezt nem fogja felvállalni, jön ilyen társadalmilag elfogadott sz...r dumákkal, hogy ő csak őt szereti, neki ő az egyetlen, ő a lelkét szereti, így senki nem pótolhatja. Aha... Ez szépen hangzik, kár, hogy nem igaz. Mindenki pótolható.
Tehát a problémádra csak egyetlen megoldás létezik, felhozni magad olyan szintre, hogy a nők megszerzése ne legyen különösebb erőfeszítés és minél több nővel lefeküdni. Tapasztalatokat szerzel és rengeteget tanulsz a folyamat során.
A kapuzárási pánikos időszakokat utána se kerülheted el az öregedéssel, de azért nyugodtabb lesz a lelked, hogy ott van az emlékeidben 100+ numera, mintha folyamatosan azért szűkölnél, hogy az aktuális nőd kivel fog dugni úgy, hogy te esetleg nem is tudsz róla, te meg mennyi ziccert hagysz ki amiatt, hogy vele vagy és bízol benne (miközben ő átver téged).
Ha nincs veszítenivalód, mert betöltötted a lelkedben tátongó űrt, ami kimaradt a fiatalságodból, akkor már a kapcsolat többi részét is fogod értékelni, így egy esetleges felszarvazás sem érint olyan mélyen, hogy feldarabold miatta az asszonyt, amiért elvett az életedből x évet, hanem úgy leszel vele, hogy akik megvoltak a múltban, azokat nem veheti el tőled senki, ráadásul te is néha-néha megcsaltad őt, így 1:1 a dolog. Ha még anyagilag se kellett rá különösebben költened, esetleg pozitívan jöttél ki belőle, akkor simán feldolgozható lelkileg a felszarvazással járó trauma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!