Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a videó az új norma az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a videó az új norma az emberek között is?

Figyelt kérdés

[link]

Lányok, ti hasonlókat tapasztaltok például Tinderen?

2021. aug. 29. 01:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%

Azt akarom elérni kérdező hogy ne adjunk okot arra hogy gyűlöljenek minket!

Erkölcsi fölényben lehet csak velük vitatkozni, de ha te magadat nőgyűlölőként pozicionálod, akkor ellenségként is fognak kezelni nemcsak téged, de minden incelt.

És igazuk is lesz, mert én is eleve utálom azt aki engem általánosítva gyűlöl (pl. feminácik itt), és emiatt ők is pont ugyanolyan joggal gyűlölhetnek engem, csakis miattad

Ez veled a problémám

2021. aug. 29. 20:16
 22/28 A kérdező kommentje:
Tradicionális blackpill vs modern blackpill
2021. aug. 29. 20:48
 23/28 anonim ***** válasza:
31%

Bocs de nem vagyok semmilyen "pill"

Egy nők számára nem vonzó férfi (egyfajta incel) vagyok, aki szeret vitázni

De ha gyűlölettel viseltetnek felém, és erre a gyűlöletre valaki a fajtámból okot ad, akkor az zavar. Kénytelen vagyok elhatarolódni, és sajna az is kevés.

Amúgy pedig még egyetértenék veled is sokmindenben, de ha nőgyűlölőként adod meg magad, akkor hogy folytassak emberi hangon vitát azon az oldalon, ami a masik oldal ellenségeként határozza meg önmagát?

Nyilván ellenségesek lennének velünk akkor is ha nincsenek ilyen nőgyűlölő elszólásai senkinek, de akkor ezt mar a szemükbe tudnám vágni. Így pedig csakis ők fogják ezt a szemembe vágni.

Köszi mégegyszer!

2021. aug. 30. 11:21
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Bocs kérdező!

Végignéztem ezt a videót és leesett hogy blackpill vagyok én is

[link]

Bár attól még igaz amiket írtam

2021. szept. 7. 15:25
 25/28 anonim ***** válasza:
89%

Párkapcsolati piac?

Érdekes,hogy nektek férfiaknak lehetnek elvárásaitok.Legyen kerek segge,legyenek nektek megfelelő mellei,ne legyen több X kilónál,ne legyen magas vagy alacsony,legyenek boci szemek,egy igazi instamodell álljon eléd.

Mert persze ronda nő nem kell,miért kéne?

Viszont azt se várjátok el,hogy minden nő majd csak azért mert nő nem fogja nézni a kinézeteteket.

Nálatok még játszik az,hogy ha kinézet nincs legalább pénz van.

Az sincs? Mit kezdjenek veletek?

Gyereket az ilyennel nem lehet vállalni,utazni se lehet az ilyennel (vagy max ha fizeted neki az utat meg mindent..),moshatsz és főzhetsz rá mintha lenne egy nagyra nőtt gyereked (aki annyiban nem a gyereked,hogy nem vérszerinti és még meg is akar dugni..)

A nők sem vakok,ahogy a férfiak sem.Ha nem vagy kelendő akkor vagy ronda vagy vagy pénzed n(s)incs.

Senkinek nem fog kelleni egy 20 kilós kis hülyegyerek,egy 200kilós sörhas kapitány,egy pattanás-aknamezős Donald kacsa..

Valamit fel is kéne mutatni a leendő párocskának ami miatt azt mondhatja,hogy igen,vele talán nem vesztettem az időmet..

2021. szept. 7. 15:45
 26/28 anonim ***** válasza:
7%

Köszönjük szépen a kirohanásodat kedves 25#!

Veled ellentétben én megtisztellek annyival hogy így ismeretlenül nem kezdelek el ócsárolni vélt jellemzők alapján

De azért annyit: Valóban nem kéne ronda nő mert az senkinek nem jó ha olyannal próbál kapcsolatot kialakítani aki külsőre nem érdekli. Lehet ezért megvetni engem, ócsárolni, le is pontozhattok -10000000-ra is, akkor sem fog soha érdekelni sem egy kövér vagy ténylegesen bűnronda nő sem, mert van ízlésem nekem is. A nőktől sincs elvárva hogy akárki tetszen neki, csak valahogy mindig ezt sikerül kiolvasnotok a sorok közül

Sajnálatos módon a kereslet sokszor nem találkozik a kínálattal, ez van, ilyen a piac

2021. szept. 7. 17:03
 27/28 anonim ***** válasza:

Kirohanás? Fáj az igazság,könnyebb szidni a nőket ahelyett,hogy elfogadnád a helyzeted vagy változtatni próbálnál.(vagy kitudja hány évesen tizen-huszon éves lánykák helyett lehet hogy már rég nem arra kellene kotorászni,kivénhett kutyának is a friss hús kell,tudom,de a friss húshoz nem passzol a rozsdás kés..) :D

Azt mondtam valószínüleg ronda vagy.Szépítsem? Írjam,hogy csak nem tetszel nekik? Megesik.

Ott a másik lehetőség,hogy igen,pénz nélkül se fognak szóba állni veled főleg a fiatalok,vagy családot tervező nők.Mert nincs olyan anyagi háttered ami nekik kell egy komoly kapcsolathoz.

És? Ez is ennyire szarul esik? Hát,ez van.Nem lehet mindenki szép és még gazdag is.

És látod: neked se kell ronda nő.

Akkor ne gondold,hogy egy ronda és pénztelen emberért majd kapkodni fognak főleg azok a nők akikre minden pasi cuppan.

Instamodell jellegek,szép hölgyek is megérdemlik,hogy minden előítélet nélkül olyan párt válasszanak aki illik hozzájuk.Korban is! :D

És még egy bónusz indok:

Vagyunk mi nők abban a kiszolgáltatott helyzetben,hogy egy komoly kapcsolatban is bárki azt mondhassa,hogy kell a gyerek,majd az utolsó hónapokban amikor már végleg nincs vissza út búcsút intenek.

Akkor már olyan pasi csinálja ezt velünk aki legalább azt a kicseszett gyerek tartást tudja fizetni egy ilyen undorító húzás után.

Ne olyan akinek még az anyjáig vezető vonat jegyet is mi álljuk :D

Jó,most ez csak ez csak egy nagyon sarkalatos nézőpont volt,de amiket gyakorin olvasok..hát ez lehet az egyik ok a pénzes zsákok népszerűségére.

2021. szept. 7. 20:53
 28/28 anonim ***** válasza:
29%

"Fáj az igazság,könnyebb szidni a nőket ahelyett,hogy elfogadnád a helyzeted vagy változtatni próbálnál"

Amit most művelsz az már teljesen értelmetlen és frusztrált kiborulás full idegenekre

Nem veszed észre magadat amúgy?

Mit érzel ilyenkor, amikor gőzöd sincs kiknek, csak úgy beszólogatsz nagykeményen a semmire?

Nők szidása? Hol és ki? Főleg ennél a kérdésnél, ahol a kérdező lett csupán letámadva pont a nőgyűlölő beszólása miatt, és nem nő által

Elfogadni a helyzetem?

Mesélj miféle helyzetem van nekem, amit úgy ismersz?

Kivénhedt kutya?

Te már az életkoromat is tudnád?

Kötve hiszem

Szerintem állj le a piával vagy a drogokkal mert nem tesz jót neked, úgy látszik

2021. szept. 7. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!