Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a videó az új norma az emberek között is?
11: Na ja, "gondolkodnak" xd
Csak nem tudom minek, miközben az emberi döntések 90%-a tudatalatt dől el, azaz ösztönszinten. Párválasztás során sincs ez másképp 🤷♀️
És az állatoknál sem.
8-12
Ezek az igazságok nem tetszenek sajnos a legtöbb embernek.
Sokan még azt is képtelenek elfogadni, hogy a szerelem érzése egy az agyban fellépő kémiai reakció, ami alapvetően evolúciós céljában a szaporodást segíti.
15
Ti incelek szoktátok így nevezni saját kérdéseiteket? Vagy troll vagy?
16: Én incel vagyok és incel kérdésnek nevezem a kérdéseimet, tehát nem vagyok troll.
Ezzel a kommentel csak arra akartam rávilágítani, hogy egyáltalán nem igaz az, hogy az incelek a nőket utálják és a nem a férfiakat.
Mennyire sötét vagy kérdező!
Igen, incelként írom ezt!
Ha arra akarsz rávilágítani hogy az incelek a férfiakat utálják (ami szintén nem igaz, mert nem törvényszerűen utálnak bárkit is) akkor minek írsz olyat hogy nőgyűlölő kérdésnek szántad?
Evvel csak azt erősíted meg hogy a nők szerint az összes incel nőgyűlölő, pedig csakis az olyan s.ggfejek azok mint te
Szánalmas vagy nagyon
20: Ezzel mit akarsz elérni. Ha azt hiszed a nők meg a normie -k a radikális incelek miatt utálnak minket és empátiából meg fogják hallgatni a problémáinkat, akkor nagyon tévedsz. Azért utálnak, meg azért tojnak le minket, mert a kinézetünk, vagy akármi más miatt kiestünk a párkapcsolati piacról.
A történelem pedig azt mutatja, hogy a társadalom csak a radikális megnyilvánulásokra figyel fel. Amíg a kommunisták meg nem szervezték az első fegyveres hatalomátvételeket, senki sem foglalkozott a szekunder ipari munkások problémáival például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!