Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? Lányok írjatok véleményt
Kb 1 éve vagyok egyedül, nagyon sok dolgot változtattam magamon, azt veszem észre hogy távolságtaróbbak a nők velem szemben mint kellene, eddig csak hosszú kapcsolataim voltak de az utolsó kapcsolatom után gondoltam változtatok magamon... megjött az önbizalmam eléggé (nem vagyok beképzelt), van kisugárzásom, nyitott vagyok és beszédes, viszonylag középpontban vagyok ha összejövetel van, mégis azt érzem hogy tartanak tőlem a nők valamiért, illetve csak az olyan lányok néznek meg akik nem az eseteim-pl nem természetesek. Lehet az öltözködésemmel van baj? Viszonylag drágább ruhákat hordok (Tommy, Boss, stb.) szolizok, edzek, 185 cm vagyok ès kopasz, adok magamra maximálisan. A kérdés az hogy van a nőknél olyan hogy “nem egy kategóriának gondolnak valakit magukkal?
Köszönöm ha segítetek, 29F
Hát lehet ezekkel a cuccokkal, meg a nagyon magadra figyeléssel csak a "megcsinált" csajok esete vagy. Ugye ők is szoli, kozmetikus, kondi stb stb. A természetesebb lányok ennél kevesebb művi dologra vágynak, pl nem biztos hogy buknak a szolizott srácokra.
Lehet kinézetre emiatt "túl jó vagy nekik", vagy olyan tipik "szépfiú vagy, aki biztos csak szexre keres" és az első benyomás ugye sokat dob a latba.
Ha szolizol és kinyalod magad, lehet, hogy melegnek néznek.
Bocs, de nekem a férfiasság meg a szolárium nem férnek meg egy mondatban.
Amúgy ennyiből képtelenség válaszolni a kérdésre, de a férfiak 80%-a valahogy mindig vonzóbbnak gondolja magát, mint amilyen valójában.
#11es vàlasz alapján
Nem rosszból segítő jelleggel
"Kissé" elkentmondàsos vagy: szeretnèd làtatlanban felmèrni, néhány külső és belső tulajdonsàg alapján hogy mi lehet veled a "problèma" , de szemèlyesen ("pofonfa") már nem kèrsz visszacsatolàst ( "illik ilyen kèrdèsekkel ..." )
Elmondàsod alapján, jól megvagy a bőrödben - szoli akkor minek is - és nem is vagy "mestersèges"?
Az írásbeli kommunikàciód alapján kissè szubmissziv is vagy a nőkkel szemben , nem csapasz az asztalra , inkább megalkuszol a beszèlgetèsben
Külsőd leíràsa alapján jók az adottsàgaid - de kép nincs , apróbetűs így nem ismerhetjük
A szöveged alapjàn - kissè megalkuvónak tűnsz , de semmi extra nem volt abba a néhány karakterben amit leírtàl, amire felkaptam volna a fejem.
Akár az is érdekes lehet hogy lett vége az előző kapcsolatodnak ( tőle nem jött feedback?)
Nem jàrunk egy tàrsasàgban , nem tudjuk hogy viselkedsz , a gesztusaid nem ismerjük , nem tudjuk hogy adod elő magad , a lányok mit gondolhatnak rólad , hogyan áll rajtad a Tommy vagy a Hugo, vagy milyen cipôd van , mennyire tiszta a cipőd, milyen a beszèdhangod, van e valami csúnya testi hibàd, az edzegetès milyen mèrtèkű edzèsnek felel meg, milyen poènjaid vannak, mennyire vagy maszkulin / feminim , hogy bànsz a nőkkel , mennyire stresszelsz rá a törtènetre , mikor központilag nyilvànusz meg mennyire érdekes a nőknek , milyen az előadási stílusod
Az is lehet hogy ott vagy a szeren, de az is lehet ahogy felül is írtak túlbecsülöd magad , "mert a ferfiaknàl szokàs"
Nagyon nehéz itt a gykn néhány mondatból ilyen jellegű kèrdèsekre egzakt vâlaszt adni , de még úgyis ha kuldenèl képet , ezt úgy lehetne normálisan megâllapitani , ha egy baràti körben lennèk , vagy egy tendezvènyen lettünk volna, és 1 db szóbeli mondattal le lehetne zárni : figyi ez és ez a baj veled, nem pedig spekulàlni írásban , mintha vmi sms randi lenne
14.
Melegnek nézik mert szolizik meg edzeni jár és jól öltözködik. Az kemény. :DDD
A kérdés az hogy van a nőknél olyan hogy “nem egy kategóriának gondolnak valakit magukkal?
Hogyne lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!