Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek barátnőt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen borzasztó hogy a mai világban ilyen nehezen megy az ismerkedés. Vagy nem akarnak eleve a lányok ismerkedni vagy nem tudom. Sosem volt barátnőm és sokszor mentem a szülőkkel programokra stb. hogy ne unjam magam halálra de már egy jó ideje nem jönnek. Mivel már huszonéves vagyok annak is lassan a végén és még nem volt barátnőm de így mindenből kimaradok. Kimaradok egyrészt a párkapcsolatból, kimaradok mindenféle élményből péládul közös utazások, közös programok vagyn rndezvények és még sorolhatnám. Egyszóval így telik itthon unalmasan az éveim mert nincs kivel mennem sehova. Élőben nem tudok hol ismerkedni neten meg nem lehet, így nincsen semmi ötletem.
2021. aug. 28. 22:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
7es azért kell kísérő mert egyedül senki nem megy.
2021. aug. 28. 22:59
 12/19 A kérdező kommentje:
10es: Nincsen bejáros munkahelyem egyéni vállalkozásom van évek óta online webshop.
2021. aug. 28. 23:01
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

7es vagyok.

Már bocs de honnan tudod, hogy ki kivel megy? :D Nekem van ismerősöm, akivel épp senki nem akart pl egy koncertre menni, ami szintén inkább társas esemény és elment egyedül. :D Jól érezte magát. Lehet te is jól éreznéd magad és talán másokkal is megismerkednél.

2021. aug. 28. 23:02
 14/19 A kérdező kommentje:
13as: Nem az zavar ha egyedül mennék hanem az hogy nincs kihez szólni vagy akármi. Nem jó egyedül. De mennek csak a szüleim már nem nagyon jönnek ugye ezért is kéne már párkapcsolat egy jó pár ideje éve.
2021. aug. 28. 23:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Baráti (NEM haveri) kapcsolatra miért nincs igényed?
2021. aug. 28. 23:19
 16/19 A kérdező kommentje:
Arra van igényem.
2021. aug. 28. 23:21
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Akkor miért nem kezdesz nyitni a külvilág felé? Miért nem viselkedsz nyitottabban?
2021. aug. 28. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

Neked sokkal-sokkal súlyosabb problémáid vannak a felfogásodban, szociális életedben, mint amiken mi itt segíthetnénk. Még barátaid sincsenek, akik a szemedbe mondhatnák az igazságot, hogy most súlyos gondjaid vannak. Ha olyan jól megy a webshopod, szerintem kezdj el belőle pszichológushoz járni. Ez mellett keress valamilyen tanfolyamot, könyveket, amik segítik fejleszteni a kommunikációdat.

Neked most a barátnő találás még a 100. gond legyen a listán, mert előtte még egy csomó minden mást kell rendbe tenned magadon a következő években.

2021. aug. 29. 04:24
 19/19 anonim ***** válasza:

nekem sincsenek barátaim, egyedül voltam a repülőnapon

nem feltétlen kell valaki ahhoz, hogy elhagyd a lakást

a párkapcsolat nem fog csak úgy a semmiből kialakulni szóval arra hiába vársz otthon

2021. aug. 29. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!