Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nagyobb tabu téma a main stream világban a magányos férfiak problémája, mint mondjuk a melegeké?
#10 az nem beszólás vagy kötekedés, ha a munkahelyeden a Marcsi titkárnő nem érti, hogy miért nincs még barátnőd huszon-harmincx éves létedre.
Aki pedig téged hibáztat a helyzetedért, nem a világ összes nőjét, amiért nem adnak neked esélyt, annak igaza van. Persze lehet olyan oka a dolognak, amiről nem te tehetsz (pl. autizmus, szociális szorongás és hasonlók), de abban igazuk van, hogy az okokat benned és nem mindenki másban kellene keresni.
Én is incel vagyok, mégsem engedem, nem engedhetem meg hogy kötekedjenek. Bár némi gúnyt el kell tűrni egy kis önirónia segítségével, de tilos engedni hogy megalázzanak!
A becsületedet férfitól és nőtől is védeni kell tűzzel-vassal
És ezért kell a társadalomnak a hibásnak lenni, és nem neked, mert ez az egyetlen módja hogy megvédd az egyetlen dolgot ami maradhatott: az önérzetedet
A melegeket ki nem állhatom, mert pont az inceleket vádolják sokszor azzal, ami pont hogy a melegekre jellemző. Undorító hozzáállása ez egy undorító társadalomnak, ezért nem vállalhatsz felelősséget incelként!
Ha egy nőnek van valamilyen problémája, a társadalom a hibás.
Ha egy melegnek, a társadalok a hibás.
Ha egy férfinak, arról viszont automatikusan csakis ő tehet.
Na ez a probléma, ami ez alatt a kérdés alatt is látszik. Ebből látszik, hogy a közvélekedést egy modern vallás uralja, nem a racionalitás.
11: Miért lenne már igaza? Ha felálsz a géptől és kimész mondjuk egy szórakozóhelyre, egyből látod, hogy tipikusan kik azok a férfiak, akik nővel táncolnak és találnak és kik azok, akik nem.
Egyébként az én tapasztalatom az, hogy a férfiak személyisége korábban valamennyire számított az ismerkedésben, de ma már egyáltalán nem.
18: Első pár sorban leírtad a lényeget.
Még ide vehetnénk a négereket is.
A nők és a férfiak *bizonyos* problémáiért a társadalom a felelős, másokért meg nem. Az, hogy néhány férfi bizonyos okokból nem talál párt egyértelműen nem a társadalom, hanem az egyének "hibája" (vagy legalábbis az ok bennük keresendő). Senki ellen nem esküdtek össze a nők.
A szórakozóhelyeken nyilván nem a leendő férjüket/feleségüket keresik az emberek, hanem valaki olyat, akihez vonzódnak a rendelkezésre álló információk alapján (ami ott kb. kimerül a kinézetben és esetleg a tánctudásban) és esélyük van nála. Olyan helyeken, ahol azért ennél több tulajdonságot meg tud csillogtatni az ember, mert pl. nincs hangos zene és érteni lehet egymás szavát már azért más szempontok is játszanak.
"Egyébként az én tapasztalatom az, hogy a férfiak személyisége korábban valamennyire számított az ismerkedésben, de ma már egyáltalán nem."
Ez pedig egyenesen f#szság, és ezt te is tudod, csak a sértettség beszél belőled. Abból, hogy a nők nagy része nem pazarolja az idejét olyan férfiakra, akikhez külsőre nem vonzódik minden pozitív belső tulajdonságuk ellenére sem nem következik, hogy nem számít a személyiség. Egyszerűen csak nem érdemes (férfinak sem) meghozni azt az áldozatot egy kvázi idegen kedvéért, hogy x hónapig/évig elkínlódjon vele egy kapcsolatban csak azért, mert amúgy rendes és jófej, ha már az első pillanatban érzi és tudja, hogy rosszul van a látványától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!