Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik a nők magas elvárásairól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a nők magas elvárásairól beszélnek, azok összetévesztik a virtuális világot és a társkeresőket a való élettel?

Figyelt kérdés

Mert ugye az emberek többsége (úgy 90%) nem Tinderen talál párt. Meg ezeket sok ember csak ego növelésre használja vagy szexpartner keresésre..igazi kapcsolatok ritkán alakulnak ki ilyen helyeken. Az ilyen helyeken persze hogy a külső dominál a belsővel ellentétben.

Ti hogy látjátok?

2021. aug. 26. 17:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mikor én 15-20 éves voltam, a net még nagyon gyerekcipőben járt, közösségi oldalak meg nem is voltak. Őszintén bevallom, hogy totál sikertelen voltam a lányoknál. Nem csak a bálkirálynőknél, hanem úgy egy kalap alatt az összesnél. Aztán elkezdem változni (nem a csajok miatt) és azt vettem észre, hogy kezdem érdekelni őket. De ez úgy egyik napról a másikra jött. Az első barátnőm egy nagyon is csinos lány volt (szinte ő szedett fel), az addigi tapasztalataim alapján nem is értettem, hogy mit akar, sőt valahol átverést sejtettem a háttérben, amivel majdnem sikerült elrontanom az egészet.

Én addig azt gondoltam, hogy ez úgy működik, hogy majd eleinte a csúnyácska/kevésbé népszerű lányoknak kezdek tetszeni, aztán ha sikerül fejlődnöm, akkor az átlagosaknak és ha valamiben majd egyszer kitűnök a tömegből, akkor talán a szépeknek is. De ez nem így van, inkább olyan ez, mint egy kapcsoló ON/OFF állással. Férfiként vagy bejössz a nők többségének, vagy egyiknek sem. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs a nők igényeiben semmi különbség, nyilván egy jó alakú, okos, kedves, szép arcú lánynál már magasabbak az elvárások, de virágkötő Anna, Libris Anett, idegenvezető Judit vagy épp tanárnő Rita igényei 99%-ban azonosak.

2021. aug. 27. 10:46
 22/31 anonim ***** válasza:
19%

Hihetetlen milyen hazudozó femcelek és manginák vannak itt. A netes társkeresőkön tán nem nők vannak? Az itt szerzett egoboost semmivé válik, ahogy ki kell lépni a kapun? A tinder, stb-n történő válogatás ott marad és a való életben majd az első szembejövő pasival rögtön összejön?

A varánuszarc, a fitymálás az vajon mi? jel, hogy gyere már ide és hívj randira?

Szefok :D

2021. aug. 28. 14:22
 23/31 anonim ***** válasza:
91%
#22 A netes társkeresőn más alapján válogatsz, mint az életben. Én olyan férfivel jöttem össze, akit egy fotó meg adatlap alapján simán átpörgetnék most. De ott, élőben ahol megismerkedtünk munka közben, nyilván megismertem, hogy milyen ember és abba szerettem bele. Viszont amikor társkeresőn voltam most fent és próbáltam esélyt adni ez alapján azt láttam, hogy azért mert ez működött egy átlagos férfi esetében, nem biztos, hogy más férfi esetében működik, ugyanis nem illünk össze, nincs vonzalom. Élőben az az előny, hogy nem párkeresési szándékkal ismersz meg embereket. Ez az erőltetett netes hülyeség meg nem igazán működik és nincs egoboost, mert nekem aztán nem imponál, hogy egy csomó kanos pasi megdugna, akit a hátam közepére sem kívánnék. Sőt, főleg oda nem!
2021. aug. 28. 14:28
 24/31 anonim ***** válasza:
25%
Dehogynem ugyanúgy. Az, hogy a netes társkeresőket nem tudjátok használni, nem a férfiak hibája. És de van egoboost, még ha nem is tűnik fel, mert olyan természetes.
2021. aug. 28. 18:43
 25/31 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudjuk használni? Nem én vagyok aki szex kedvéért írogat rá olyan nőkre, akiknek ott az adatlapján, hogy komolyat keres. Viszont a férfiak 80%-a kb így használja. Azt meg hadd tudjam már jobban, hogy mi az egoboost számomra. Engem undorít, hogy egy kanos lúzer megdugna, nem tölt el örömmel. Persze fogalmad sincs ezekről, mert pasi aggyal próbálod a nők életét értelmezni. Add fel, mert még a sajátodat sem tudod.
2021. aug. 28. 19:12
 26/31 anonim ***** válasza:
7%

25. Aki komolyat akar az meg selejtek van nyilvánítva. Mert dagi vagy ronda vagy nem keres eleget vagy macskája van… stb…

Csak azt nem értem hogy miért kell tagadni hogy tárkeresőn a nők vannak előnyben?

2021. aug. 28. 19:28
 27/31 anonim ***** válasza:
49%
Ha csak szexet keres, előnyben van a nő. De a legtöbb nem az keres.
2021. aug. 28. 20:26
 28/31 anonim ***** válasza:
5%
27. Akkor még egyszer aki nem keres szexet és társkeresőzésre kényszerül az meg nem kell. Mert valami baj van vele. Ha nem lenne akkor nem 1000 ezer kanos kamugép között vergődne.
2021. aug. 28. 20:33
 29/31 anonim ***** válasza:
68%

28. aha, szival szerinted kezfele no van a tarskeresokon:

1. szexet kereso csinos, fiatal, vekony instamaca, aki csak egoboostolasra hasznalja joreszt az appot

2. komolyat kereso csunya, dagadt ‘macskasno’

annyira irigylem, hogy ilyen egyszeru vagy agyilag, biztos nincs sok problemad az eletben ha ennyire gondolkozas nelkul letezel.

2021. aug. 29. 08:09
 30/31 anonim ***** válasza:
32%

29. Én nagyon nem ezt mondtam.

Hanem azt hogy a nők nem bányászak az alá az 1000 pasi alá aki az adott társkeresőn mindenkivel kavar csak legyen szex.

Sok pasi jut kevés nőre, igy aki kevésbé előnyös bármilyen szempontból az a lista végére fog kerülni, az elejére meg az aki jól hazudik, vagy jó pozícióban van.

A nő kiválasztják az 5 legjobbat azokkal randiznak.

Majd a pasi ágyba viszi őket és utána szakitás.

Aztán meg megy a panaszkodás hogy a társkeresőn senki nem keres komolyat.

2021. aug. 29. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!