Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Foglalkoznátok még ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkoznátok még ezzel a sráccal?

Figyelt kérdés

Augusztus 12-én volt az első randi, azóta még 2x találkoztunk. Egyszer sétálni egyszer étteremben voltunk. Csók volt már, más még nem... Múlt héten elment nyaralni 1-től, most kedden jött vissza. Szerdától meg fesztiválozik.

Amíg nyaralni volt alig beszéltünk messengeren, mondjuk előtte sem sokat, mert ő nem szeret irkálni.

Nekem ez is rosszul esik, mert ha annyira akarna jobban megerőltethetné magát kommunikáció téren, a másik, hogy ha tudja, hogy szerdától megint nem ér rá, kedden nem pakolászik,hazatérés után, hanem velem találkozott volna.

A fesztivál helyben van, nem alszik ott, előtte is rám érhetne,mielőtt kimegy, ha ennyire érdekelném... Ezek alapján elég egyértelmű leirva is, hogy felejtős, ami miatt gondolkozom, hogy mielőtt nyaralni ment írt egy levelet nekem, hogy most óvatosabb, mert nemrég lett vége a kapcsolatának, meg hogy pont nyár végére lett neki ennyi program és hogy nem bír rám úgy figyelni, de amúgy amit eddig megismert az tetszik neki belőlem és ő folytatni akarja... Ezért vacillálok, mert amióta vége lett hosszban kapcsolatomnak, nem igazán találok olyan fiút, akivel komolyabban lehetne tervezni, hasonló a világnézetünk stb

2021. aug. 26. 10:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik nem igazán biztos az érzelmeiben. Én nem erőltetném a dolgot szerintem.
2021. aug. 26. 10:36
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Biztos nem fesztivál előtt fogja komolyanbra fordítani a dolgot. Kitombolja magát, csajozik egy kicsit, után talán figyel majd rád is.
2021. aug. 26. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Ez egyértelmű lapát.
2021. aug. 26. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Akinel nem az elso helyen szerepelsz mar a kezdetekben, ott az egesz kapcsolat alatt be fognak elozni olyanok, mint anyuci, haverok, auto stb. Meg a latszatra sem ad, felejtos az ilyen.
2021. aug. 26. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
Nem értelek. Te írtad, hogy még alig találkoztatok pár alkalommal, mégis miért kéne "annyira akarjon"? Egyelőre még egy vadidegen vagy számára. Azt meg nem tartom helyesnek, hogy ő teperjen érted; szoktál te is randikat ajánlani neki? Mert amennyire ő akar téged, annyira kéne neked is akarnod őt.
2021. aug. 26. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
5-ös, igazad van. A lánynak kéne könyörögnie, hogy három hetente szorítson már neki helyet a naptárjában.
2021. aug. 26. 10:46
 7/10 A kérdező kommentje:

2es én is ezt érzem 🙂 kérdezte amúgy hogy megyek-e a fesztiválra, jogsizom most és konyhát újitok, nem fér bele anyagilag

Ha többet beszéltünk volna, jobb lenne a helyzet, de elment tőle a kedvem, hogy alig kommunikálunk.

Nem tudom, hogy csajozott-e, nyilván azzal sincs baj, ha igen, hiszen szingli

2021. aug. 26. 10:47
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is lapát. Szórakozik. Alapból sem kezdünk olyannal, akinek nem régen lett vége hosszabb kapcsolatának. Vannak persze kivételek, de többnyire ők még az előzőt próbálják lezárni. Elmegy nyaralni, fesztiválra, oké, nem tudtál vele menni, de egy olyan srác, akinek valóban tetszel, és nem csak szórakozik, hanem téged akar, az keresni fog. Hiába mondja itt bármelyik srác, hogy a nőnek kell keresnie, egy férfit, akit igazán érdekel valaki, nem fogja megvárni, hogy a nő keresse. Nekem ez a tapasztalatom.
2021. aug. 26. 10:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem is 🙂 akikkel eddig összejötten életem során, mind jobban nyomult, virágküldés stb 🙂 Csak nekem is hosszabb kapcsolatomnak lett vége, kijöttem kicsit ebből a randizós témából..
2021. aug. 26. 11:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, segítettek 🙂
2021. aug. 26. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!