Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjavítaná nőket, ha nálunk is bevezetnék a társadalmi pontozás rendszerét, mint kínában?
Figyelt kérdés
A kicsapongó viselkedést, könnyűvérűséget, alkalmizást, megcsalást büntetnék. Minden egyes új partnerért egyre súlyosabb pontlevonás járna. Az exekhez visszajáró nőkre minden bűn dupla annyira súlyos lenne. A pontszám felhúzásában csak a szingli férfiak segíthetnének. Lenne egy kvóta, amit teljesíteni kell feléjük és lehetne szerezni bónuszokat, például az alacsony, elhízott, kispéniszű, csóró, melós pasikért plusz pontok járnának. Ha ezek közül több van egyszerre, akkor annyival magasabb szintre jut a nő. Így elérhetnénk egy igazságosabb társadalmat?2021. aug. 23. 16:34
21/27 anonim válasza:
#20 Ja tényleg el is felejtettem. Akkor valahova félrehúzódok én is szidni a nőket, mielőtt észreveszik az incelek hogy nem közülük való vagyok 😂 ❤️
22/27 FoxtrotLidérc válasza:
Borókay Samuka! Drága barátom! Csak nem te vagy az a hihetetlen lángelme, aki a Nőtlenek Kiáltványát is írta? Ugye tudod, hogy hiába szeded sorokba az agyrémedet, attól még gyökér maradsz? Nem baj hülyegyerek! Vigasztaljon a tudat, hogy Hitler is hasonlóképpen működött - egy bő évtized után rúgták úgy p*cs*n, hogy beleremegett. De mondhattam volna tetszőleges más diktátort is. Remélem átment a lényeg...
23/27 anonim válasza:
Bármibe lefogadom, hogy te tetted ki azt a kérdést is, amiben azokat a nőket szidod, akik inkább vissza járnak az exeikhez incelek helyett.
24/27 anonim válasza:
Mintha a palik kulonbek lennének.
25/27 anonim válasza:
És az ilyen férfiakkal nincs gond, hm?
26/27 anonim válasza:
Te nagyon más világon élsz. Ilyen még észak koreában sincs, nem hogy kínában.
Amúgy meg dugd meg anyád, ő az egyetlen ribi aki szóba áll veled.
27/27 anonim válasza:
Ne minket akarjatok már "megjavítani". Magatokkal akarjatok kezdeni valamit. Folyamatosan a pnahiányon hisztiztek, de semmit se tudnátok adni a másiknak, még jó szexet se.
Egy lukat és cselédet akar, aki a nők miatt nyig, de se anyagi se emberi se sehogy sem tudja finanszírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!