Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként az az egyetlen esély átverni az evolúciót, ha spermabankba dolgozva kicserélném a mintákat saját anyagra?
Méghogy "evolúciót" :'D
Ponthogy az olyan menőcsávó alfakanok kölykeikből lesz később incel, akikért a nők annyira odavannak, mert képtelen egészséges apaképet mutatni és családi környezetet megteremteni. Dehát a nőknek ez kell
Álmodozz #1.
Mert egy incel gykér milyen apaképet mutat?
Hogy kell elfutni a csajok elől? Nagyon vagány tényleg. Bár értem, saját nevedben beszélsz.
Én a fiamnak céltudatosan tanítom higy az ilyeneket higy rúgja félre mint te, és legyen igazi férfi.
2: Én nem mondtam olyat, hogy egy incel jó apaképet mutatna, ne forgasd ki a szavaim
Felrúgnálak én a fiaddal együtt, ne aggódj :'D
Inkabb adj te is mintat a spermabanknak.
37F incel
"Én a fiamnak céltudatosan tanítom higy az ilyeneket higy rúgja félre mint te, és legyen igazi férfi." 2: Ez igen, öcsém :D
Egyszer majdcsak megtanulja, hogy az igazi erő nem mások eltiprásában, hanem felemelésében rejlik. Mástnem akkor, amikor a "félrelökött" valami olyat csinál, ami neki nem biztos, hogy tetszeni fog. Elég, ha ő lesz a főnök abban a gyárban ahol a "hülyegyereked" dolgozni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!