Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány ember tetszik nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány ember tetszik nektek kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Mondjuk legyen úgy hogy 10/hány az akivel el tudnátok képzelni egy kapcsolatot ha az belsőre is passzolna hozzátok.

Kortól, nemtől, identitástól, függetlenül teszem fel a kérdést de ezeket írjatok le a válaszban légy szíves.

#kapcsolat #10/hány #Szép ember
2021. aug. 22. 14:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9,10 Megkérdezhetem hogy milyen viselkedésre gondolsz?
2021. aug. 22. 14:59
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor velem gondok vannak.

10 Év alatt 1 emberre gondoltam úgy hogy vele tényleg megpróbálnám és mellette is tudnék maradni.

Neki meg nem kellek! Ilyen az élet!

N 36

2021. aug. 22. 15:05
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
Az én életemben jelenleg egy ilyen ember van, aki olyan szinten megfogott, hogy nem érdekel más. Nekem ő a tökéletes. Érzem, ő is kötődik hozzám, de egyelőre nem mer elmélyülni az érzelmekben, bizonyos érthető okok miatt. Friss a dolog, de már most tudom, hogy részemről ez hatalmas szerelem és nem kell senki rajta kívül. Ilyen nálam 100-ból egy van, kb. öt évente talán, minden túlzás nélkül állíthatom.
2021. aug. 22. 15:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

10/1, eléggé éretlen a korosztályom.

26N

2021. aug. 22. 15:45
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
10/0,001
2021. aug. 22. 16:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

13-as, akkor te mázlista vagy. Nálam 10 évente egyszer van ilyen és ha az nem viszonzott, akkor maradnak a szerelem nélküli megalkuvások újabb 10 évig.

Egyszer tudtam összejönni olyannal, akibe szerelmes voltam, de utólag azt gondolom, ő nem volt az.

2021. aug. 22. 16:15
 17/23 anonim ***** válasza:
74%

#11 Az, hogy nem alkalmasak együttélésre vagy nem illenek hozzám.

Másak az elképzeléseik a hűségről, a szexről, a védekezésről, a gyerekvállalásról, az anyagiakról, a tiszteletről, a közös háztartással kapcsolatos dolgokról, a szabadidő eltöltéséről, a higiéniáról, a közös jövőről, nem kommunikálnak vagy unalmas velük beszélgetni, más az értékrend, a preferencia...

Nagyon sok ember van, akit barátként nagyon kedvelek és jól is néz ki egyébként, mégsem jönnék vele össze. Pont azért, mert valakivel együtt élni egy párkapcsolatban sokkal több annál, hogy valaki hogy néz ki vagy épp hogy viselkedik abban a néhány órában, mikor együtt lógtok. Együtt élni, kizárólagosságot fogadni valakinek és tervezni vele egy nagyon komplex dolog, amihez nagyon meg kell válogatni a belsőt. A külső nem kell, hogy tökéletes legyen, a legtöbb ember számomra szerethető és jó belsővel kívánható a korombeli férfiak közül.

A belső viszont akkor sem biztos, hogy stimmel, ha az illető emberileg rendben van. Mert mint mondtam, egy kapcsolat több annál. Szóval 90% eleve nem alkalmas ugyanazon ember mellé párnak.

2021. aug. 22. 16:23
 18/23 anonim ***** válasza:
35%

Attól függ, hogy milyen a közeg ahol vagyok. Van, ahol 9-10/10 (az egyetem, ahova jártam, nyilván nem tudtam mindenkivel összejönni, de azon srácok bármelyikével el tudtam képzelni, hogy összejöjjek). Van, ahol ez a szám nulla (pl. olyan személlyel, akinek lett volna lehetősége továbbtanulni, de vagy nem tett eleget, hogy felvegyék vagy a pénzt választotta helyette. Olyan személyt, aki nem lovagias és nem áll ki az elesettek mellett).

Nem tudom őszintén megsaccolni sem, hogy a magyar lakosság hány százaléka ilyen.

2021. aug. 22. 16:33
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre mondjuk 10-ből 1,2.

Ha viszont a belsőt is hozzáveszem, akkor 100-ból, vagy akár 1000-ből egy olyan van, aki megfog.

2021. aug. 22. 16:37
 20/23 anonim ***** válasza:
72%

10/hány nálam nulla, ha az így csoportonként számolok :D

Én finnyás vagyok, vagy mindent vagy semmit. Ha nincs meg az a szikra, hogy na, ő kell nekem, akkor nem állok le vele. Ha végignézem az ismeretségi köröm, akkor max 1 ember szexkapcsolatra, de semmi egyéb komolyra.

2021. aug. 22. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!