Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány ember tetszik nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány ember tetszik nektek kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Mondjuk legyen úgy hogy 10/hány az akivel el tudnátok képzelni egy kapcsolatot ha az belsőre is passzolna hozzátok.

Kortól, nemtől, identitástól, függetlenül teszem fel a kérdést de ezeket írjatok le a válaszban légy szíves.

#kapcsolat #10/hány #Szép ember
2021. aug. 22. 14:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
10/4 39N
2021. aug. 22. 14:12
 2/23 Noren1989 ***** válasza:
81%

20/1, ritka manapság az az értékrend, amit keresek.

31/F

2021. aug. 22. 14:15
 3/23 anonim ***** válasza:
53%

En ennyi emberrel mégcsak nem is találkozom szemelyesen:D

Aztan van a net, ott meg képek...legyen sacc 50 srac akire ránézek.

Ha azok közül randizom, saccra 20 randibol egyetlen srác ha tetszik csupán, az már jónak számit. Aki engem persze le se ejt.

Aztan jött az újabb 50 fő ugyan, de ujabban videochat nelkul en már nem is randiztam, meg se mozdultam, mert idegileg kicsinál, amikor megjelenik egy tata, vagy egy 150 kg s ember vagy egy szakadt csöves a randin a kép ellenére..

A videochatelesre meg (amitől szintén rosszul leszek - egyesek csupan normalisan beszelni sem tudnak..)arra meg mar azon agyaltam, veszek fel inkább egy asszisztenst, hogy kiszűrje kivel erdemes beszélnem/találkoznom egyaltalan..mert en valahogy annyi pancser tagbaszakadt embert mint amennyit a net elém dob már nem bírok elviselni. Tűt keresni a szénakazalban.

Aztán befejeztem az egészet. Feladtam.

Es ekkor random rairtam egy helyes fuckboyra es sz.rtam már az egészbe.

Azóta eljegyzés is volt már :D

Szóval ha mindezt összeadom, nem is tudom, talán 100 bol 1 talán a valodi arány, aki mindenben tetszik, és még viszonzott is csodamódon.

2021. aug. 22. 14:21
 4/23 anonim ***** válasza:
66%
Egy se, vannak az üresfejű instapicsák akiknek hatalmas az egója a semmire, meg a kövér és/vagy neurotikus/egyéb mentális zavarral küzdő nők halmaza (pl borderline, bipolar). Majd ha találok egy normális nőt szólok, de általában mindegyik többre értékeli magát, mint amit valójában ér.
2021. aug. 22. 14:21
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
10/2 (F39)
2021. aug. 22. 14:24
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

10-ből kb 2. Nyilvan ez az átlag, nem tudjuk milyen az a 10. Lehet 0, lehet 10:D

De mondjuk 2.

2021. aug. 22. 14:31
 7/23 anonim ***** válasza:
64%

4 ez forditva van.

A pasik értekelik tobbre magukat mint kéne es azt hiszik szabad bejárasuk van a bugyiba alanyi jogon is. Es persze azt hiszik az elutasitástol h a nő képzel sokat magárol mikozben ők nézik le a nőt eleve..soknak hiszik magukat..

Az ilyeneket szórni kell kifelé helyből.

2021. aug. 22. 14:32
 8/23 anonim ***** válasza:
26%

7: Na persze. A nők meg alanyi jogon elvárják, hogy olyan párjuk legyen, aki magas, izmos/atletikus, jóképű, legyen gazdag szociális élete, nagyon jól keressen amivel megteremthet egy jó anyagi környezetet, legyenek életcéjai amikért tesz, legyen népszerű, magabiztos, de közben azért intelligens, tanult és olvasott is, legyen romantikus, de azért ne vigye túlzásba, legyen asszertív, de azért ne legyen agresszív és kontrolláló, és még sorolhatnám.

Eközben a nők 90%-a ugyanezt nem tudja megadni, egyetlen életcéljuk, hogy instán krvuljanak, vagy otthon, a tv és gép előtt dagadva tengetik femcel napjaikat, közben előadva a hattyú halálát, hogy "nincs már normális férfi a világon".

2021. aug. 22. 14:45
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

10/2

Ha korban és nemben stimmelő emberek csoportját nézem, akkor 10/7

2021. aug. 22. 14:57
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja, 25N

Mindig mondom, a legtöbben a viselkedésükkel buknak el nálam

2021. aug. 22. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!