Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány százezre nettó havi bevétel esetén kezdik komolyan venni a nők a férfiakat 2021-ben?
Az egyetem miért lenne felejtős?
A tehetségesebb okos emberek ingyen tanulnak, állami képzésen,
sőt még tanulmányi ösztöndíjat is kapnak(igaz nem túl sok én 10 éve 4.3-as átlagra kb havi 20 ezret kaptam).
A szegényebbeknek, pedig létezik szociális ösztöndíj is.
Tehát egy rossz tapasztalat alapján vontál le ilyen következtetést?
Eleve nincs is sok tapasztalatod a nőkkel, hogy egzakt módon levonj ilyen következtetést.
Hagyd azt a sok baromságot, amit az incelek terjesztenek itt a GYIK-en, és ismerkedj normálisan a csajokkal Gondolom nem akarsz olyan lenni, mint az incelek.
10-es voltam.
15.
Talán, ha te is beszállnál, akkor nem lenne probléma. Nekem ment, ahogy a legtöbb barátnőmnek is, egy kapcsolatban nem csak a pasinak kéne villantani és akkor nem lenne olyan nyomorult életed.
21
Albérlet+ ottélés gyerekenként egy 100as
A tehetséges gyereknek jut kollégiumi férőhely.
Ha van a városban egyetem, akkor járjon oda.
Pl én nem járhattam a Szegedi, vagy Debreceni Tudományegyetemre,
mert az ELTE-n is volt olyan képzés Budapesten. Így otthonról tudtam bejárni, igaz a külvárosból napi két óra volt az út. (oda vissza összesen)
A szakkollégiumba tehetség alapján kerülhetsz be.
Igen a normál kollégiumnál számít a távolság, de
utána a tanulmányi eredmény is.
Ha kap szociális ösztöndíjat + tanulmányit akkor egy minimális diákmunkával már szinte fedezni tudja a kiadásait is.
#19 képzeld hogy nyaralni is megyünk minden évben és egy három szobás lakásunk is van 🤷♂️ #17
Egyetemre meg egyik gyerek se készül, anélkül is van élet.
2
mennyire pénzéhes egy idióta ember vagy. a nyomorgás az nem havi 300 nettónál kezdődik, de te előadod a nagyhalált
Nagyon gáz az emberek hozzáállása és automatikus védelmi mechanizmusa, mintha tényleg a pénz határozná meg a kapcsolatot.
A nyomorgás és az "idén nem megyek horvátba nyaralni" közt hatalmas különbség van és a többség az utóbbi példára érti a nyomorgást.
szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!