Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne jobb, ha államilag kiutalnának egy párt és azzal kéne élni?
10: az ember sem azt nézi, hanem azt, hogy életkéoes vagy-e. Ahogy az állatok is az életkéoes egyeddel szaporodnak.
A madaraknál is a legdíszesebb, legragyogóbb tollú hím kel el. Mert amelyiknek ilyen ragyogó a színe, annak elég tápanyag van a szervezetében, ami a tollak színanyagát is adja. Ez az élénk szín fakul ki elsőnek, ha nem elég életképes a madár ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékhoz jusson. Az erős szín ráadásul vonzza a ragadozókat is, hiszen nem tud elbújni szerencsétlen. Tehát duplán jó mutatója annak, hogy a hím életképes, ha ilyen élénk színnel életben marad.
Madárként már rég meghaltatok volna, csak az emberi faj tűr meg a hátán életben ennyi selejtet és néha még engedi is őket szaporodni.
"Kutyából is csak a nem hitvány, nem degenerált, jó minőségű kutyát pároztatják, nem a selejtet."
Sőt.. Ugyan nem szeretem az állatokhoz hasonlítani az embereket, de még az állatvilágban sem "kiutalás" alapján megy a párzás. Ott is, az ösztönök szintjén is megjelenik, hogy nem párzik akármelyik fajtársával.
Már a "házasság első látásra" (bukott 1 szérias tévéműsor) sem működött, pedig ott még gondosan válogatták is ki kivel legyen
Akkor egy kevésbé gondos állami nőkiadatási rendszer szerinted mennyire működne?
Incel vagyok én is, de a mesékben nem hiszek
Ilyenkor el szoktam gondolkodni, milyen képet vágnál, ha kiutalnak neked egy olyan nőt, mint a nagyanyám.
Külsőre: gyerekkori betegség miatt nagyon ritka volt a haja. 150 cm, és fénykorában se volt kevesebb 90 kilónál.
Jellemre: nála nincs pardon, az van, amit ő akar, vagy pokollá teszi az életed. Egyáltalán nem képes elfogadni, hogy más a véleményed, olyan meg elképzelhetetlen, hogy nem neki van mindenben igaza. Utólag belegondolva, elég sok nárcisztikus vonása volt.
Idősebb korára nem csak megugrotta a 120 kilót, de úgy kellett vele veszekedni, hogy fürödjön. Ti meg itt nyígtok, hogy a feleség elhanyagolja magát...
Nem lehetett soha saját gyereke, örökbefogadtak.
Szóval úgy megnézném, hogy az állambácsi úgy gondolja, hogy kiutal neked egy ilyen karakán menyecskét, meddig bírnád cérnával.
Fun fact: nagypapa első látásra szeretett bele és élete végéig a tenyerén hordozta. Ez a pár.
18
Igen, csak ma az eletképes, aki kepes elegendő pénzt keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!