Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig gazdag pasikba futok bele a társkeresőn?
Figyelt kérdés
Akinek sok pénze van, miért társkeresőn keres párt? A való életben nem tapadnak rájuk a nők?
Ilyenkor sokszor megtorpanok, hiszen én nem vagyok a szintjükön. Előbb utóbb úgyis kijönne az anyagi különbség.
2021. aug. 21. 15:07
1/11 anonim válasza:
Keress itt párt, írj rá a "Melósra". ;)
2/11 anonim válasza:
Érdekes, hogy nem örülsz inkább neki, hogy ezt fogtad ki.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem örülök. Nem vagyunk egy szinten. Tudom, a legtöbb nő örülne neki, én viszont nagyon nem.
2021. aug. 21. 16:23
4/11 anonim válasza:
Egx utcan hulyen nezne ki hogy leszolit vkit kocsibol.
Tarskerin meg 5 percen belul beszelni tud husszal is.
5/11 anonim válasza:
Kamu. Ha tényleg nő lennél már valamelyik pasi társaságában szürcsölnél valami drága koktélt euróköteggel a hónod alatt.
7/11 A kérdező kommentje:
Jólvan, nem minden nő a pénzre hajt. Ez az oldal színvonala, gratulálok.
2021. aug. 21. 17:30
8/11 anonim válasza:
Ti nők hogy tudtok mindenből problémát csinálni?
9/11 anonim válasza:
Több oka lehet:
- annyira hajtja a pénzt, hogy nincs ideje ismerkedni, minden percét munka tölti ki
- valójában nem gazdag, csak olvassa a gyakorin, hogy csak ezzel lehet nőt fogni
10/11 anonim válasza:
A legtöbb közte kamus. Kb várja hogy kapja az smt hogy megjött a családi segély…
De a neten ő a milliomos vállakozó domináns Ferike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!