Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fideszes párok! Hol ismerkedtetek meg? Honnan tudtátok egymásról?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 13:53
2/17 anonim válasza:
Az úgy volt , hogy Orbán Viktor arcàval regisztràltam neten, ramírtak sokan.
Mindenkinek aki ìrt , kiküldtem a szemèlyes konzultàciómat, visszaküldtèk , kièrtèkeltem.
Aki àtment a rostàn elvittem első randin a Gundelbe menüzni,
Akivel megvolt a kèmia 2. randira sètàltunk a Kossuth tèrről az Oktogonig , útközben bizonygatom a fèrfiassàgom , lerugok pàr LBTQS pedofilt(🎯)
3. Randin meg felvesszük a csokot ès a babavàrót 😆😆
( Nem "ellenzèki" vagyok )
3/17 anonim válasza:
Kubatov lista alapján könnyű volt.
4/17 anonim válasza:
Grazban voltam ápolónő.
Ott és akkor.
5/17 anonim válasza:
Békemeneten előugrott három écces migráncs, és el akarták venni a leendő párom munkáját, de én fejbe vertem őket egy mészáros lőrinces persellyel.
6/17 anonim válasza:
A pártkongresszus után éppen ereszkedtünk le az ereszről,
amikor megláttam, ahogy megcsillan a holdfényben a szeme.
Rögtön bele is szerettem.
8/17 anonim válasza:
A borkai szexpartijan, ahova rogan vitt minket helikopterrel
9/17 anonim válasza:
Az elottem szolok elmondtak. Hat igy.
10/17 anonim válasza:
6-os, szerintem itt a lányokkal való ismerkedésről van szó…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!