Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "gáz", ha nem pasizni járok a szórakozóhelyekre, hanem táncolni?
26/N vagyok.
Később kezdtem az egyetemet és a bulis korszakomat is. Szeretek szórakozóhelyekre járni, táncolni a zenére.
Általában baráti társasággal megyek, 4-5-6 lány, változó. Nos, a barátnőim simán csókolóznak idegenekkel, engedik a tapogatást, meg elvonulnak, van, hogy felmennek buli után a pasikhoz. Ellenben én nem ilyen vagyok. Táncolni, beszélgetni szívesen, nyitott vagyok, de ennél többet nem engedek pasiknak.
Viszont sokszor maradok egyedül. Értsd, hogy barátnőim a pasik szájában, én meg egyedül a tánctéren, mert bár jonnek fiúk, rögtön meg akarnak csókolni, volt olyan is, hogy mondtam, hogy nem, erre elfogott a srác, és elrohantam...
Szóval kicsit félek mert valahogy azt látom, hogy ez lett a divat, és nem az, hogy csak táncolunk.
Most szerdán hívtak buliba a barátnők. 2 éve nem voltam, és nagyon szeretnék menni, csak félek, hogy egyedül maradok. volt, aki már beszólt,hogy én sosem pasizom.
Tudom, hogy gáz, de ilyen helyzetben mit lehet tenni? Csapódjak oda idegeneKhez?
Vagy csak én vagyok túl visszafogott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!