Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg "gáz", ha nem pasizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg "gáz", ha nem pasizni járok a szórakozóhelyekre, hanem táncolni?

Figyelt kérdés

26/N vagyok.

Később kezdtem az egyetemet és a bulis korszakomat is. Szeretek szórakozóhelyekre járni, táncolni a zenére.

Általában baráti társasággal megyek, 4-5-6 lány, változó. Nos, a barátnőim simán csókolóznak idegenekkel, engedik a tapogatást, meg elvonulnak, van, hogy felmennek buli után a pasikhoz. Ellenben én nem ilyen vagyok. Táncolni, beszélgetni szívesen, nyitott vagyok, de ennél többet nem engedek pasiknak.

Viszont sokszor maradok egyedül. Értsd, hogy barátnőim a pasik szájában, én meg egyedül a tánctéren, mert bár jonnek fiúk, rögtön meg akarnak csókolni, volt olyan is, hogy mondtam, hogy nem, erre elfogott a srác, és elrohantam...

Szóval kicsit félek mert valahogy azt látom, hogy ez lett a divat, és nem az, hogy csak táncolunk.

Most szerdán hívtak buliba a barátnők. 2 éve nem voltam, és nagyon szeretnék menni, csak félek, hogy egyedül maradok. volt, aki már beszólt,hogy én sosem pasizom.

Tudom, hogy gáz, de ilyen helyzetben mit lehet tenni? Csapódjak oda idegeneKhez?

Vagy csak én vagyok túl visszafogott?

2021. aug. 16. 19:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
általában arra mennek rá a nők akik nem nyomulnak annyira, tehát magukban táncolnak , árnyék boxolgatnak, szét vannak küldve a drogoktól ..
2021. aug. 16. 21:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Még léteznek szórakozóhelyek Magyarországon?...
2021. aug. 16. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
8#-at olvasva valahogy örülök hogy nincs csajom, hátborzongató milyen nők vannak
2021. aug. 16. 23:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, (sőt szerintem sokkal jobb mint minden jöttmenttel elmenni szobára) de nem nagyon értem miért hagynak ott téged mikor régebben jártam inni volt osztálytársakkal ha a lányok többen is voltak jöttek a nyomulós veszélyes csávók mindig én mentem oda elhozni őket (egyszer még meg is akart verni az egyik ezért)
2021. aug. 17. 01:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Csókolózzál lányokkal, legalább azt hiszik, hogy leszbi vagy. :)
2021. aug. 17. 16:08
 16/17 anonim ***** válasza:
35%
Azért néha leszophatnál valakit te is.
2021. aug. 18. 17:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, hamarabb szabadulnál egy gyors szopás után és mehetnél vissza dance-olni. :)
2021. aug. 18. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!