Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemistaként több lehetőség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemistaként több lehetőségem lesz puncit szerezni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 16. 19:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
46%

Egyetemistaként buta maradsz.

Menj el két kezű munkát végezni, építsd az országot és ne a pad mögül legyel a munka hőse!

☝️🖕

2021. aug. 17. 09:24
 22/28 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon gagyi kamu
2021. aug. 17. 10:35
 23/28 VincentLaw ***** válasza:
65%

Nem tudom, hogy a #11 mire fel kapta a lepontozást, teljesen helytálló pedig, amit írt.

Még középsulis koromban én is úgy voltam vele, hogy majd egyetemen milyen jó világom lesz (amerikai pite, meg a többi hasonló film; tudom, kis naív :D). Na a bökkenő ott volt, hogy mérnökinfóra mentem, a nemek aránya kb 95-5% volt. És az az 5 % is olyan, hogy a többség inkább nézett ki fiúnak, viszont őket is körbezsongták a srácok. Azokról a csajokról most nem is beszélek, akik tényleg jól is néztek ki, hát azoknál a csajoknál km-es sorok álltak, lesve minden kívánságukat.

De valószínű, hogy jogász szakon nem lesz azzal probléma, hogy kevés lesz a lány.

2021. aug. 17. 12:33
 24/28 anonim ***** válasza:

Valószínűleg több lehetőséged lesz lányokkal ismerkedni, de nem 100%, hogy sikered lesz náluk.

Ismerek olyanokat, akik elvégezték az ötéves egyetemem azt a kart, ahová sok csaj járt, de nem jöttek össze senkivel, állandóan csak felsültek. Extra frusztrációt éreztek, mivel a sok csaj közül egynél se volt esélyük...

Ezzel ellenben olyan is van, hogy valaki alig találkozik nőkkel, de annak a kevésnek mégis felkelti az érdeklődését.

2021. aug. 20. 20:09
 25/28 anonim ***** válasza:
79%
23: Senki nem mondta, hogy csak szakon lehet csajozni. Egyetemi rendezvényeken, egyetemi szórakozóhelyeken mindenféle szakról lesznek emberek, illetve senki nem tiltja, hogy infósként beülj lyukasórádban egy bölcsész előadásra, vagy bármi.
2021. aug. 20. 20:41
 26/28 VincentLaw ***** válasza:

Én sem mondtam ilyet, hogy máshol nem lehet ismerkedni, de elég erősen behatárolja a dolgokat.

2021. aug. 20. 23:14
 27/28 anonim ***** válasza:
54%

"Menj el két kezű munkát végezni, építsd az országot és ne a pad mögül legyel a munka hőse!"

Erről a dumáról a náci plakát jut eszembe:

"Hiter épít, te is segíts!

Vásárolj német árut!"

Kb. ugyanaz a kategória ez a hsz is

2021. szept. 7. 15:18
 28/28 anonim ***** válasza:
50%

27: Kicsit olyan, mint "A munka szabaddá tesz" :)

Ezeknek az embereknek nem jut el a tudatáig, hogy ha nem koordinálják őket az "asztal mögül", vagy nem fejlesztik a mérnökök a kisflexet amivel dolgozik, akkor sokkal nehezebb lenne a kétkezi munkája. Azt hiszik, hogy a szellemi munka az "csak olyan". Igazából nem lehet rájuk haragudni, fogalmuk sincs, miről beszélnek.

2021. szept. 7. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!