Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemistaként több lehetőségem lesz puncit szerezni?
Egyetemistaként buta maradsz.
Menj el két kezű munkát végezni, építsd az országot és ne a pad mögül legyel a munka hőse!
☝️🖕
Nem tudom, hogy a #11 mire fel kapta a lepontozást, teljesen helytálló pedig, amit írt.
Még középsulis koromban én is úgy voltam vele, hogy majd egyetemen milyen jó világom lesz (amerikai pite, meg a többi hasonló film; tudom, kis naív :D). Na a bökkenő ott volt, hogy mérnökinfóra mentem, a nemek aránya kb 95-5% volt. És az az 5 % is olyan, hogy a többség inkább nézett ki fiúnak, viszont őket is körbezsongták a srácok. Azokról a csajokról most nem is beszélek, akik tényleg jól is néztek ki, hát azoknál a csajoknál km-es sorok álltak, lesve minden kívánságukat.
De valószínű, hogy jogász szakon nem lesz azzal probléma, hogy kevés lesz a lány.
Valószínűleg több lehetőséged lesz lányokkal ismerkedni, de nem 100%, hogy sikered lesz náluk.
Ismerek olyanokat, akik elvégezték az ötéves egyetemem azt a kart, ahová sok csaj járt, de nem jöttek össze senkivel, állandóan csak felsültek. Extra frusztrációt éreztek, mivel a sok csaj közül egynél se volt esélyük...
Ezzel ellenben olyan is van, hogy valaki alig találkozik nőkkel, de annak a kevésnek mégis felkelti az érdeklődését.
Én sem mondtam ilyet, hogy máshol nem lehet ismerkedni, de elég erősen behatárolja a dolgokat.
"Menj el két kezű munkát végezni, építsd az országot és ne a pad mögül legyel a munka hőse!"
Erről a dumáról a náci plakát jut eszembe:
"Hiter épít, te is segíts!
Vásárolj német árut!"
Kb. ugyanaz a kategória ez a hsz is
27: Kicsit olyan, mint "A munka szabaddá tesz" :)
Ezeknek az embereknek nem jut el a tudatáig, hogy ha nem koordinálják őket az "asztal mögül", vagy nem fejlesztik a mérnökök a kisflexet amivel dolgozik, akkor sokkal nehezebb lenne a kétkezi munkája. Azt hiszik, hogy a szellemi munka az "csak olyan". Igazából nem lehet rájuk haragudni, fogalmuk sincs, miről beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!