Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ismerkednek 30-35 közötti nőkkel, tapasztaltak már hasonlót? (többi lent)
Vagy csak én fogom ki mindig az ilyen nőket?
Már a 4. nővel futok ez miatt zátonyra.
Az ismerekedés mindig jól indul, nyilván a közös szimpátia megvan, egy hullámhosszon jár az agyunk stb.
Aztán ahogy szóba kerül a szex téma mintha bekattanna valami az agyukban, egyből kényszeresen az exek farkának méretéről, és az ágyban való teljesítésükről kezdenek el ódákat zengeni.
Egyébként a szex téma ha szóba kerül, arról kezdünk beszélni hogy ki mit szeret stb.
De a vége mindig az, hogy mekkora fuckboy alfa hímekkel dugtak a kapcsolataik alatt.
Komolyan ilyenkor mintha valami bizonyítási kényszer lenne úrrá rajtuk, hogy "éreztessék" mekkora alfa nőstények voltak a korábbi kapcsolataikban.
Kamu randin kamu nők 😉
#suckboy
Meglepő ezt olvasni. Sajnálom kérdező! Nemrég ismerkedtem egy pasival, aki közölte, hogy az nem nő, aki nem szexel az első randin... Ezek után nem értette, hogy miért hajtottam el!
Kitartást nekünk!
34n
Soha nem jártam így, pedig ismerkedtem 30-as nőkkel.
De az is igaz, hogy sosem beszéltem a szexről. Rájöttek maguktól is, hogy szexuálisan is vonzódok hozzájuk, nem kellett erről beszélni. :)
Nem beszéltünk róla, hanem szeretkeztünk, ha eljött az ideje.
Én inkább arra tippelek, hogy ezzel akarnak lekoptatni, mert gyakorlatilag a randi közelép kivágod a bránert az asztalra.
Akkor ezek szerint csak én vagyok ilyen "szerencsétlen", hogy kifogtam ezeket a nőket.
Bár tudom, hogy ezen az oldalon leírt válaszok nem feltétlen referenciaképesek.
A szex téma nyilván nem az első beszélgetésnél vagy találkozásnál került szóba. Hetek vagy akár hónapok után.
Mellesleg felnőtt tanult emberek vagyunk, nem hiszem hogy tabu téma lenne 1 hónap csevegés/ismerkedés után arról beszélni ki mit szeret az ágyban.
De ha másoknál ez kellemetlen, mert valami konzervatív közegben nevelkedtek akkor azt is megértem.
Az alfa hím exekről való "hencegést" pedig kizárólag mindig a nők hozták fel maguktól azután, hogy szóba kerültek a preferált tevékenységek az ágyban.
"Mellesleg felnőtt tanult emberek vagyunk, nem hiszem hogy tabu téma lenne 1 hónap csevegés/ismerkedés után arról beszélni ki mit szeret az ágyban."
Felnőtt emberek nem szoktak 1 hónapig chatelni.
#15 gondolhatod miféle nők irkálnak ebben a kategóriában. (tisztelet a kivételnek).
Az a tipikus elhanyagolt fajta, aki várja a sült galambot meg a szőke herceget, de cserébe a kisujját sem akarja megmozdítani. Mindezt csupán csak azért, mert nőnek született és nézzen ki bárhogy, neki ez alanyi jogon jár.
No de hogy a kérdésre is válaszoljak, még a tavasszal jártam nagyon hasonlóan mint amit a kérdező ír.
Online ismerkedtem egy 33 éves nővel. Minden oké volt, jól elbeszélgettünk, 2,5 hét után már terveztük a randit.
Aztán egyik este telefonon beszélgettünk és ő elterelte a témát a szex irányába. Mondanom se kell hogy hálát adok az égnek amiért belementem a játékába.
Mivel ha akkor nem kezdünk el a szexről témázni akkor csak később derült volna ki mennyire egy felszínes nővel ismerkedek.
Ő is pontosan az exekről kezdett el beszélni. Számomra ez nagyon megalázó volt, ahogy végig kellett hallgatnom melyik csávóját éppen hogyan szopta le vagy éppen milyen lapátnyél farka volt. Akkor este hamar leráztam, elköszöntem és soha többet nem kerestem. Lehetett érezni a hangsúlyából, hogy ezt az egész sztorizást úgy mondta mint aki dicsekedni szeretne. 30 felett a nők már nem olyan kelendőek mint fiatal korukban. Gondolom ez fáj nekik, sérti az egojukat, de mindenképpen meg szeretnék bebizonyítani hogy ők még mindig jó partik. Ezért példálózhatnak a korábbi alfa hím exekkel, mert így azt hiszik ettől majd a tenyerükön fogják őket hordozni a férfi (féltékenységből, bizonyítási vágyból vagy tudom is én. klasszikus női logika).
18.
Mindenki addig beszélget a randit megelőzőleg ameddig jónak látja. Nem hiszem, hogy ez korhoz, nemhez, vagy akármihez lenne kötve.
Akik nem tudnak a kérdésre válaszolni, azok lapozzanak tovább.
19-nek pedig köszönöm hogy rászánta az időt és leírta a történetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!