Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetném ki, miért nem tetszem senkinek és min kellene változtatnom?
Azon kívül, hogy küldjek képet itt :D Kétszer megtörtént, mindkétszer szó nélkül eltűntek, pedig őszinte véleményt ígértek, nem ismerkedni akartak.
A családom és a barátaim elfogultak, szerintük átlagos vagyok és amúgy sem a külső a lényeg.
Ötletek?
Kép nélkül viszont honnan tudjuk?!
Lehet, hogy a BMI indexed rossz. Fogynod/híznod kell. De ezeket csak te tudhatod.
Küldött azóta kèpet bàrkinek?
Gondolom ez azért van, mert eltart egy darabig amíg egy fèrfi nővè sminkeli magàt 😆
"mindkétszer szó nélkül eltűntek, pedig őszinte véleményt ígértek, nem ismerkedni akartak."
Az a gyanúm hogy itt a kérdező az csupán aki szó nélkül eltűnik
Nem hinném hogy komolyan gondolja a szándékát, hogy kiderítse mi a baj vele.
Úgy látom nem lesz értelme írnom de azért
Megértem milyen nehéz idehennek bármilyen képet elküldeni pláne ha nem is vagy elégedett magaddal.
Viszont ha szeretnél küldj és válaszolok. Vagy beszélgessünk előtte.
Elvileg van olyan oldal ahol fel töltöd a fotód és véleményeznek sajna a nevét nem tudom.
Vagy hívj el randira valakit ha nemet mond kérdezz rá az okra.
Sajnos más ötletem nincs.
Talán adj részletes le írást itt magadról minden apró részletről pl haj szín stílus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!