Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira elfogadhatatlan, ha spórolni kell kaján is, ezért inkább külföldi partnert választanak a nők?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 17:31
11/13 anonim válasza:
#9 Én a négyesre válaszoltam, hogy kiskirályt játszik itt a pénzéből. Nem játszik.
Azok a nők, akik eladnák magukat pénzért, nyilván nem a proli magyar incelekhez akarnak jönni, hanem normális országokba akarnak menni. Ahol neki is esélye van egy jobb életre.
Nem jobb pénztárcaként tekinteni egy férfire, mint szexuális tárgyként egy nőre, de ti ki akarnátok használni a nyomorukat. Nem érted, hogy bolond aki veled akar lenni? Hát aki együtt lenne veled úgy, hogy nem beszélitek egymás nyelvét és nem a pénzedért van veled, ami ugye nincs, az bolond, nem? Hiszen te nem emberként tekintesz a nőkre, csak tárgyakként.
12/13 anonim válasza:
Általánosítottál, hogy a nők. Azaz az összes nőre érted. Pedig sokan itthon megyünk férjhez magyar férfihez még akkor is, ha kevés a pénz. Miért kell általánosítani te kis komplexusos incel ratyi?
13/13 anonim válasza:
Én amúgy nyugat euprópaihoz mentem, de míg nekem volt egy saját lakásom, diplomám, nyelvtudásom 25 évesen, ő össze-vissza egy 10 éves kis mazdát tudott felmutatni. Albérletben lakott, néha utazgatott. Kettőnk közül én álltam jobb helyzetben. Nem a pénzéért mentem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!