Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen módon tudnék összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módon tudnék összejönni egy az alábbi cikkben leírt lánnyal? Továbbiak lent. 24F

Figyelt kérdés

[link]

Szóval erről a cikkről lenne szó. Lógó mellű, striás, narancsbőrös, telt, stb lányok az ideáljaim, vagyis nem a bombázó nők. Tőlem fiatalabb ilyen lánnyal hogyan tudnék összejönni?

2021. aug. 11. 16:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem látszik. Nekem is lóg, és olyan melltartót hordok, hogy nem látszik. Az emberek általában rejtegetni akarják a hiányosságaikat, nem mutogatni.
2021. aug. 11. 21:29
 12/28 anonim ***** válasza:
55%

A nem visszaírás tipikus női dolog. Gondolják sokan hogy ez is válasz. ŐŐ igen részben, de még sem...

Megszólítás mindig helyzet függő, nincs rá olyan recept ami mindig működik mint egy mandulagyulladásra.

Neked kell kitalálni az ürügyet és odamenni. Anno nekem is gondot okozott, és mivel nem nagyon tudtam sokat dumálni a semmiről, pláne ha az ember torkában dobog a szíve. Úgy hogy én mindig vagy hát többnyire az egyenes utat választottam, egyből randit kértem :)

Egy nő volt aki dührohamot kapott és felpofozott az utcán. Mindenki más aranyosan és kedvesen reagálta le :) Sokan elpirultak... Egyszer egy telefonos boltban nyűgöm volt a telefonnal és bementem. Első pillanattól elbűvölt a pult mögötti nő. Aztán miközben segített a nyavalyámon, megpróbáltam randira hívni. Fülig pirult, mosolygott, kikosarazott és még kedvesebb lett :) Aztán párszor direkt hozzá mentem, és mindig fülig ért a szája, beszélgettünk kicsit de nem gondolta meg magát. Emlékezetes volt.

Volt mikor összejött és hát... na... :) Működött... Nekem. Anno.

Ma már tudok vagy hát tudnék pofázni bármiről. Előre nem tudom megmondani, azt a helyzet szüli. Nálam legalábbis.

2021. aug. 11. 21:33
 13/28 anonim ***** válasza:
55%
"Szia, utálom a bombanőket, ezért bejössz nekem. Mennyire lóg a melled?"
2021. aug. 11. 21:37
 14/28 A kérdező kommentje:

#12 köszönöm a válaszod! Sokat segített!

#11 hagyjuk már azt a lógó mellet, nem az a lényeg a kérdésbe. Az csak mellékes dolog.

2021. aug. 11. 21:44
 15/28 anonim ***** válasza:
Aha, mellékes. Nem azért kaptam privit biztosan. 🤮🤮🤮
2021. aug. 11. 21:46
 16/28 anonim ***** válasza:
52%

A lógó mellezés nem fog bizalmat ébreszteni a nőkben, még ha igaz is. Nem kedves, ha egészséges párkapcsolatot szeretnél.

Nem választott tulajdonságok ezek, hanem mindenki kapta és kész.

Te mellékesnek gondolod, és ezt egy pasi érti is, de egy nő sértőnek fogja találni. Ha egy nőnek van lehetősége megsértődni valamin, akkor meg is fogja tenni. Ezeket a kiemeléseket érdemes kerülni :)

Egyébként pedig nem minden duci nőnek ilyen a melle.

Azon felül pedig egészségtelen az állapota még ha neked ez is tetszik. Minden ilyen nőt megpróbáltam rávenni több kevesebb sikerrel hogy változtasson az életmódján... Nem úgy hogy fogyjál le ba.dmeg.

2021. aug. 11. 22:21
 17/28 A kérdező kommentje:
#16 tudom mi a szitu nem kell kioktatni. Volt már 16 éves 110 kilós barátnőm annak idején. Mondanom sem kell, hogy őt szerettem legjobban az eddigi nőjeim közül.
2021. aug. 12. 09:07
 18/28 A kérdező kommentje:
Szóval hol és hogyan tudnék megismerkedni telt, lógó mellű, narancsbőrös stb nem bombázó lánnyal komoly párkapcsolat céljából?🤔
2021. aug. 21. 17:12
 19/28 anonim ***** válasza:
58%
Nem hiszem, hogy az ilyen nőknek van külön gyűjtőhelyük. Ismerkedj meg minél többel, és előbb-utóbb lesz köztük olyan, aki megfelel az elvárásaidnak.
2021. aug. 24. 21:58
 20/28 A kérdező kommentje:
De hogyan és hol ismerkedjek?🤔
2021. aug. 24. 22:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!