Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szerkesztik magukat agyon a nők a neten?
Ti is találkoztatok már olyannal, hogy tinderen 10/9 élőben meg 10/4-es a csaj. Mint pl. ezen a képen : [link]
Mi szükség van erre?
Vagy például már külön reddit csoport alakult ezeknek a képeknek a kiröhögésére.
12: a 10-20 évvel korábbi kép a hölgyeknél is gyakori.
Egyszer egy 30+ nőtől megkérdeztem, hogy akkor most házas volt e, mert a fotóján menyasszonyi ruhában áll, erre kiderült, hogy az a szalagavatós képe, de "nem változtam semmit" :D
@12: Nyilván példa mindenre van, de ezt a kép manipulálást 99%-ban a nőismerősök között látom.
Cserébe a srácok meg az anyagi helyzetükről hajlamosabbak csúsztatni, odaállva egy kocsi mellé, amit csak kipróbált, fotózkodva valami olyan nyaraláson, ahol valójában munka miatt állt meg egy percre.
16: gyakran fotózok ismerősöket, és finoman én is hozzányúlok a képhez. Egy kis plusz expo az arcra, lekapom a pattanást, foltot, picit kisimítom a bőrt... Ezzel szerintem még semmi baj nincs.
Viszont akik appokkal dolgoznak, azok 99%-ban a csuszkákat húzogatják, és állítják, hogy ők alig nyúlnak hozzá, nem lesz a bőrük viasz, nem lesz a foguk porcelán... A valóság? Mikor a szemöldök vagy haj már csak egy csík, mert az app nem csak a bőrhöz nyúl, de rossz a maszkolás, és a hajat is "ránctalanítja", a foga világít.
És igen, egyre jobbak az appok, de pont ezt írtam korábban, hogy több nő ismerősöm a fotóin egyre fiatalodik. A 2021-es képén sokkal fiatalabb, csinosabb, mint a '18-ason volt. A valóságban persze nem ő lesz egyre csinosabb, hanem 5 éve még nem használt appot, aztán 3 éve rátalált egyre, de manapság fényvévekkel jobb cuccok vanank, int voltak akkoriban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!