Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 40 felett vált, mikor találtátok meg a párotokat, akivel boldogok vagytok?
Leírnátok, nektek hogy alakult?
45 éves nő vagyok, másfél éve váltunk el, mert kiderült, a férjem nőzött. Jó dolgában, szerinte. Megbánta, de én így már nem tudtam vele élni.
11 éves a gyerkőcöm. Elköltöztünk, vettem saját lakást exemtől távol, ő a gyerekkel alig tartja a kapcsolatot, szóval nem sok vizet zavar. Van kocsim, egész jól fizető munkám, nem keresek új apukát, eltartani nem kell, nem vagyok csúnya, sem elhízott, sem beteges. Tudom élvezni az életet, nem vagyok buta, szuperül főzök... Szóval én azt gondolom, nem vagyok egy rossz parti. Ezeket csak azért írom, mert ilyesmiket szoktam itt olvasni, hogy biztos az ex folyton ott lebzsel, meg anya elhízott, megbapukát keres.... Van egy ideje egy kapcsolatom, amiben boldog lennék, ám a párom a gyerekemet nem szereti, emiatt összeköltözni nem akar, így ez sajnos nem lesz hosszú távon működtethető. Gondolom, nem szeret ő engem igazán, ha nem törekedik arra, hogy együtt tudjunk élni. Sok férfi kezdett már udvarolni a válás óta, de mindről kiderült, hogy csak néhány szexet akarnának, esetleg szexkapcsolatot.
Ezek az eddigi tapasztalataim.
Vágyom egy normális, tisztességes, játszmáktól mentes társra, akivel passzolunk, akivel el tudjuk fogadni egymás csomagjait, amit hozott, aki alkalmas arra, hogy nyugodt, harmonikus közös életünk legyen.
Van erre valamikor is esély? Bármikor? Vagy már minden normális férfi foglalt?
Kérlek, írjatok pozitív tapasztalatokat, mert most nagyon el vagyok keseresve.
Hát az a baj a ffiakkal hogy nem univerzalisak.
Aki vilonz akivel kemia van az nem olyan csaladcentrikus.
Aki viszont eljatszik a gyerekeddel meg teljesen egy síkon lennétek boldogan, azzal meg kín lenne lefeküdni is.
Tehat nagyon nem könnyü ez
Párom speciel érzelmi szegény így volt mellette érzelmi kapcsolatom akivel meg szex nem lehetett soha mert messze van.
Egyik srác A-t nyújt, másik B-t, 3 in 1 az nem létezik.
Az mellett plane hogy rengeteg a szenny es még az ilyeneket is nehéz megtalálni akik csak feligmeddig hoznak valamit ami elvárt.
1#, honnan veszed, hogy itt keresem? Itt tapasztalatokat kértem, az az oldal célja szerintem.
2#, azta..., sokkolt, amit írtál, mert hogy tényleg ezt látom. Szóval valami gebasz mindenkivel lenne? Nincs olyan, hogy minden klappol valakivel? Értem én, hogy egy jó kapcsolatért meg kell dolgozni, meg lemondás stb. De olyat is olvasok, hogy ha megtaláltad az igazit, akkor egyszerűen minden úgy jó, ahogy van.... Érzem, hogy tudod, miről beszélsz. Szóval örüljek, ha van valaki, a problémát meg dolgozzam fel és kész, mert jobb úgysem lesz?
Nagyon ritka aki csupán ennyi feltételnek meg tud felelni EGYSZERRE:
- önallo független, komolyat akar
- szerelmes beléd (viszonozza az érzéseid es eleve vannak neked is érzeseid felé)
- elfogadja a gyerekedet, téged, hű.
- es kívánod akarod es jó az ágyban.
Milyen egyszeruen hangzik a lista. És mégis ezerbol 1, ha van ilyen.
De általában tobb pasi kepes csak egyet kitenni.
Egyikkel jo a szex, a masik elfogado,lehetne vele élni, de a harmadik szerelmes beléd, es te a negyedikbe vagy belezugva.
A tobbi millio meg szenny egyszeruen, akiket helybol ki kell vágni.
Azért túldicsérted magad picit... Nyugi nem lesz könnyű! Csak a szerencsének köszönhető ha találsz egy valamirevalót! Addig pedig egy rakás szerencsétlennel fogsz küzdeni!
Én amikor megtaláltam a csodapasit 2 év után meghalt, szóval készűlj fel mindenre!
5#
En ugy oldottam meg hogy az erzelmk szegeny pasim mellett fenntartottam olyan kapcsolatokat amik erzelmi tobbletet adnak.
Csak a párom elkezdte sorjaban letiltani őket es probal erzelmileg tobbet nyujtani.
De kevés.
De a kovetkezo pasit meg bottal nem tudnam megpiszkalni sem hiaba lenne szerelmes belém..
Ez meg 40 alatt gyerek nelkul se konnyu.
"Nincs olyan, hogy minden klappol valakivel? Értem én, hogy egy jó kapcsolatért meg kell dolgozni, meg lemondás stb. De olyat is olvasok, hogy ha megtaláltad az igazit, akkor egyszerűen minden úgy jó, ahogy van.... Érzem, hogy tudod, miről beszélsz. Szóval örüljek, ha van valaki, a problémát meg dolgozzam fel és kész, mert jobb úgysem lesz?"
én szinte alig tudom elhinni, hogy 45 éves vagy, és fogalmad sincs, hol húzódik a határ a rózsaszín tündérmese, az egészséges elfogadás, és a működésképtelen kapcsolat között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!