Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki egész életében ne találjon párt?
Én 23 vagyok eddig nem volt. Egy lány volt kb 1 évvel ezelőtt aki érdekelt és én is őt de nem lett belőle semmi sajnos. Pedig jó lett volna. Úgy érzem más lány már sosem lesz, én rontottam el a lehetőséget.
Majd ha újból egyedül lesz, teszel egy próbált.
Ma már ennek egyre nagyobb az esélye! A nők is inkább laza szexkapcsolatot akarnak egy brutál jóképű, jó testű pasival, mintsem egy komoly kapcsolatot egy komoly férfival. A barátság extrákkal is inkább egy szolgáltatás a jó pasik részéről, ugyanis van aki több nőt elégít ki. Felköltözik a lányka Bp-re, majd fejest ugrik a szexkapcsolatokba. Megteheti? Naná! Buli az egész, bármelyik újjára talál fickót.
Anelyik férfi meg nem néz ki jól, nem sármos, nincs fullos teste, az meg a pálya széléről nézheti a meccset!
11#A nők alapvetoen nem szexkapcsolatot akarnak. Csak az lesz belole mert vagy nem jo a pasi az ágyban es helybol dobják, vagy a pasi nem akar tobbet. Es belesirják magukat a kovetkezobe akivel szinten ez fog menni.
Mire vegre találnak olyat aki kitart mellettuk meg a szex is jo.
Szerintem meg ma több nő dohányzik mint férfi, több férfi akar komoly kapcsolatot mint nő, több férfi akar családot, gyereket mint nő.
Viszont mivel a párválasztás női privilégium, ezért a jóképű kanokat váladztják első körben. Azok meg mivel dúskálnak a nőkben, nem akarnak komolyat.
Mi jön le ebből? Az összes férfi szemét, egy sem akar komoly kapcsolatot.
Akik meg akarnának, azokat levegőnek nézik. Sajnos ma már egy átlag nő is túl sokat hisz magáról, nagyon fölé lő saját kategóriájának, aztán csalódottan közli az összes fórumon, hogy nincs normális férfi.
Úgy néz ki eddig,hogy van...
47/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!