Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldi nők bizonyos országokban sokkal jobbak szoktak lenni mint a hazai lányok?
Aki sokat élt külföldön és vannak a magyarnál kifejezetten sokkal pozitívabb tapasztalatai a nők terén, az ne tartsa magában
Létezhetetlen hogy a világ más tájékán is ennyire gyatra legyen a felhozatal a gyengébbik nemből
Főleg az érdekelne hogy viselkedésben, hozzáállásban mennyire mások esetleg mint a lutri magyar nők.
Én is Kenyát javaslom, esetleg a Fülöp-szigetek putrisabb részét.
A "létezhetetlen" szó mit jelent?
A kèrdező Incel orszàgból ír😆
Nekem nincs gondom az itthonifelhozatallal
Kinézet tekintetében keleti és a magyar nők is ide értendőek, átlagon felüliek.
Személyiségre általánosítani meg nem lehet.
Attól hogy külföldön élek nem tudom hogy mi a fő különbség.
Egyének között tudom mi a különbség.
Külföldi (nyugati) férfiak és nők is sokkal nyugodtabbak, vidámabbak,
lazábbak, nyitottabbak.
7.
Sokkal több pénzük van és normálisabb szolgáltatások, jobb ételek jutnak nekik. Naná, hogy boldogabbak az ottani emberek.
9.
Részben, de NAGY részben. A szegényebb országokban azért annyira nem boldogok az emberek. Sőt, minél szegényebb egy ország annál több a probléma is. Bűnözés, korrupció, egymás kihasználása - a legszegényebb helyeken a "csak amíg van mit adj, csak addig vagyunk jóban" farkastörvények vannak.
Minél több pénz, jobb szolgáltatások és minőségibb ételek vannak - annál boldogabbak az emberek.
Ritka kivétel az olyan ország ami szegény, de az emberek boldogok rajta. Talán az ausztrál szigetvilágban vannak ilyen helyek, de nekik általában dolgozni se nagyon kell - így is könnyebb boldognak lenni, ha nincs korbács minden nap 6-8-12 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!