Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más országokban is ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más országokban is ennyire odáig vannak a külföldiekért?

Figyelt kérdés

Hali!

Más országokban is ennyire odáig vannak a külföldiekért vagy csak nálunk lett nagy 'divat' ha egy nőnek külföldi barátja van?!

Normális válaszokat, Köszönöm!

2014. febr. 27. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem'tom, nem vagyok külföldi.
2014. febr. 27. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
ugy halottam hogy pl Ázsiában szépség ideállnak számít az akinek normális( nem vágott) szeme van :D szóval gondolom valamilyen szinten igen
2014. febr. 27. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ki az, aki divatból alakít ki egy párkapcsolatot?

Azzal járok aki, akit szeretek, származástól függetlenül. (Az én estemben a magyarországiak is "külföldinek" minősülnek egyébként)

2014. febr. 27. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenhol divat az egzotikum bizonyos embereknél :). Mondjuk van pár olyan állam, ahol annyira talán nem feltűnő, pl. az USA-ban, ahol már annyi nemzetiségi keveredés van, hogy nincs olyan ember lassan, akinek 1-2 generáción belül ne lenne amerikain kívül más vére is :D.
2014. febr. 28. 00:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ezis emberfüggő, gondolom azért szeretik őket mert másabbak mint a saját nemzetük ezért jobban érdeklődünk a más iránt néha. Vagy épp ellenkezőleg, egy másik kérdésnél láttam, hogy egy magyar ember azt írta dögkútba lökné azt a magyar embert aki külföldivel van együtt mert ez fajárulást jelent számára. Nekem érthetetlen, hogy lehet valaki ennyire primitív és fajgyűlölő, de van ilyen..

Engem pl ez nagyonis megbántott, ugyanis nekem apa kínai, anya meg magyar.. És igen, sok ember szólít le az utcán mert mondjuk tetszem nekik és ismerkednének egy "egzotikummal" mások meg furán néznek rám. Csúfoltak jó páran kicsinek, hogy kínai vagyok, de ma már ez lepereg rólam, mert aki képes ezért sértegetni, úgy, hogy tudják anya magyar, annak tényleg, őszintén csak Gratulálni tudok. Aki meg anélkül sérteget, hogy bármit is tudna rólam az már ezzel a tettével minősítette is magát.

Egyébként visszatérve, nekem külföldi barátom volt előzőleg, egy muszlim fiú pont..

2014. máj. 10. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:

17/L.

az előző kommentelő vagyok

2014. máj. 10. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!