Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire elítélendő 8 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő 8 év korkülönbség ?

Figyelt kérdés
Pénteken voltam házibulizni.Ahol megismertem egy nagyon csinos lányt.én 25 ő 17 éves.Konkrétan ő szólított meg hogy nincs-e kedvem valamit meginni,mert akkor pont egyedül álltam az italos asztalnál.Beszélgetünk,szórakoztunk.Megkérdeztem hogy mennyi idős,mert nem bírtam eldönteni.Alapvetően nem zavar csak vannak félelmeim ezzel kapcsolatban,viszont nagyon szép lány,ezt mondtam is neki,amikor elköszöntünk mert mentem haza szorosan megöleltük egymást.Tetszik nekem,csak a korkülönbség ami most éppen foglalkoztat.
2021. aug. 9. 10:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ma már nem probléma.
2021. aug. 9. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, sztem ebben a korban úgysem a házassága az elsődleges cél.

Az én férjem 12 évvel idősebb, én 20 voltam mikor megismertem. 9 éve együtt vagyunk.

De simán jól erezhetitek magatokat együtt. Ha meg nem, akkor szakítás, ennyi.

2021. aug. 9. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!