Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire elítélendő 8 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő 8 év korkülönbség ?

Figyelt kérdés
Pénteken voltam házibulizni.Ahol megismertem egy nagyon csinos lányt.én 25 ő 17 éves.Konkrétan ő szólított meg hogy nincs-e kedvem valamit meginni,mert akkor pont egyedül álltam az italos asztalnál.Beszélgetünk,szórakoztunk.Megkérdeztem hogy mennyi idős,mert nem bírtam eldönteni.Alapvetően nem zavar csak vannak félelmeim ezzel kapcsolatban,viszont nagyon szép lány,ezt mondtam is neki,amikor elköszöntünk mert mentem haza szorosan megöleltük egymást.Tetszik nekem,csak a korkülönbség ami most éppen foglalkoztat.
2021. aug. 9. 10:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

17 voltam, amikor osszejottem egy 26 eves sraccal. Majdnem 6 evig voltunk együtt. Azert erezheto volt a korkulonbseg es mai fejjel (25 vagyok) nem is ertem, hogy tudott velem lenni. Akkor még nem forrt ki a szemelyisegem es nagyon mas eletszakaszban voltunk.

Ezert a sajat tapasztalataim alapján azt mondom, hogy egy probat meger, de eskuvot ne tervezz vele még.

2021. aug. 9. 10:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát 8 év nem feltétlen sok mondjuk 25-33 relációban :D

17 és 25 relációban viszont még ....

2021. aug. 9. 10:34
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Ha a 17 éves lány már szex terén tapasztalt. Úgy semmi probléma. De ha szűz akkor ne akard bevetni a cobra 11 ed “hátha neki ez is elég lesz elsőre “ alapont.
2021. aug. 9. 10:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem elítélendő, viszont elég sok ilyen fiatalon. Első sorban az eltérő élethelyzet miatt, az ő felnőtt élete kb. 5 év múlva kezdődik, addig tanul jó esetben, te meg addigra 30 leszel, családot alapítanál esetleg, ő meg megint csak nem tart ott.
2021. aug. 9. 10:37
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Mások sokkal fiatalabbal sem szégyellnek... te meg ezen agyalsz...

Mondjuk úgyis megszólít másokat is egy ilyen ribi! Főleg ha meg sem dugod. De akkor is félre fog...

2021. aug. 9. 10:44
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
8 év börtön jár érte.
2021. aug. 9. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
6-os Hol, ennyit még gyilkosságért sem adnak? Mo-n 14 év a beleegyezési korhatár.
2021. aug. 9. 11:47
 8/12 anonim ***** válasza:

7.

Vicc volt...

2021. aug. 9. 11:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Sok boldogságot!

2021. aug. 9. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:

28 voltam, a csaj alig múlt 21. Kiütközött a különbség, de áthidalható. 15 éve a feleségem.

A Ti esetetekben szerintem Ő a 17 évével nem fogja tudni megfelelően kezelni a problémákat.

2021. aug. 9. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!