Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 feletti nők, mik a tapasztalataitok: van bármi esély partneret találni ennyi idősen?
Köszönöm a válaszokat.
Persze, gondolom, hogy van esély, de mondjuk százalékosan? 1 százalék körül? (Tehát a 45 feletti nők 1 százaléka talál partnert?)
6
Talán azért nem opció a csak szex, mert egy ember nem csak a testéből áll? Gondolok itt arra, hogy azért beszélgetnék a párommal. Meg szeretném szeretni is meg szeretném, ha ő is szeretne. Furán hangzik?
13
Szerintem talán mégis könnyebb fiatalon. Akkor nem csak olyan egészen elképesztő csodaszámba megy, ha valaki talál partnert. Egyébként persze, hogy szeretnék szerelmes lenni (miért ne?), de nem ragaszkodnék ehhez egyáltalán.
14
Igen.
Ne haragudj, nem értelek. Most akkor szerinted akarnak (szeretnének) ismerkedni vagy nem?
18
Én egy szóval nem mondtam, hogy csak a nőknek nehéz ismerkedni 45 felett. Te látsz ilyet?
"egyáltalán nem nehéz" - Örülök, hogy neked nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!