Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiként mennyi esélyem van találni normális nőt komoly kapcsolatra,ha analfetises vagyok ? Normális válaszokat szeretnék,ha lehet.
Vagy hazudott vagy számára tényleg jó volt, de ettől még más szerint lehetsz szörnyű. Szubjektív, hogy kinek mi a jó.
A nők híres toleranciája, megértése, elfogadása kb eddig tart. És most nem arról beszélek, hogy kapcsolatban análoztassák magukat állandóan a nők, hanem csak itt, ebben a kérdésben, idegenek által a kérdező felé mutatott empátiáról, megértésről beszélek.
Természetesen elkezdtek látens melegezni is azok, akik máskülönben pedig nagy liberálisok, elfogadók állítólag. Csak itt most egy férfit lehet szidni, ekézni, szóval elég nagy a csábítás, ez üti a másikat, tudom.
Én kérek elnézést, hogy nem megyek bele olyanba, ami fáj vagy kellemetlen számomra.
Ez nem az elfogadásról szól, ez egy vélemény, hogy így sajnos nem valószínű, hogy lesz normális kapcsolata. Egyébként mi teljesen elfogadóak vagyunk vele szemben, az már az ő baja, hogy nem lesz senkije 🤷♀️ Én mondjuk Brad Pitt-et szeretném elcsábítani. Ha valaki azt mondja nekem, hogy ez nem fog összejönni attól nem lesz kevésbé megértő.
16.
És ki mondta hogy menjél bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!