Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik elrontják azzal hogy nyálas, csöpögős üzenetekkel kezdenek társkeresőkön?
Van egy lány barátom és megmutatta,hogy milyen üzeneteket írnak először a Tinderen.
Legtöbben ilyen üzeneteket írnak például: "Szia,te csodálatosan gyönyörű lány, nem is gondoltam volna hogy párba állunk. Mit lehet rólad tudni?"
Vajon a lányok többsége unja ezt már hogy ilyen üzenetekkel kezd sok pasi?
Aztán vannak olyanok is akik csak egy "szia"-t írnak. Én pasikent nem biztos hogy válaszolnék erre. Ha visszaírom hogy "szia" akkor ott vagyunk ahol a part szakad.
4:
"ja, aztan leirja meg 15 masik lanynak ugyanaz a bena szoveget, hogy milyen kulonleges es gyonyoru. es akkor meg vannak sertve, ha nem valaszoluk erre a szar sablondumara."
Én csak azt nem értem, honnan veszik, hogy 15 másik nőnek is írok? Évente 3-nak szoktam kb, ha az sem válaszol, még a kedvem is elmegy, hogy egyáltalán megpróbáljam. Legközelebb majd az ingatlanos fog belém állni, hogy "fogadok a másik 15 lakásodnál is alkudtán egy milliót!" :D
Aki nem tud fogadni egy bókot, az az ő problémája nem a tiéd!
Ha unja a kedvességet, akkor majd a bunkóskodást se unja. Mert olyat választ. Persze utánna meg jönnek sírni, hogy ilyen meg olyan a pasija…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!