Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek 30 évesen még nem volt párkapcsolata és szűz, akkor öreglánynak számít ?
Szerintem se nő, se férfi aki 30 vagy afölött van nem számít vénnek párkapcsolati szempontból.
Biztos neked is megvolt a nyomós okod hogy eddig miért nem jött össze , de ne keseredj el mert még nincs veszve semmi.
Valaki 60 évesen találja meg az igazit, szóval amíg élsz még nincs késő :)
1-es ! Ez egy közhely, amit most megcáfoltál.
Eddig 1-0 a nemnek.
Annyit elárulok, hogy férfi vagyok és nem vagyok már szűz.
behalás, azt írja milf.
tudod te hogy mit jelent a milf? nem hiszem...
csak bénának számít, miért nem sikerült 30 éves korodra egy numerát vagy legalább egy randit összehoznod?
4-es ! Volt egy 4 éves kapcsolatom már eddig ami elég komoly volt.
A kérdést nem sértésként tettem ki, a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Egy nőnek ez nem akkora trauma. De ha szeretne találni valakit úgy kb 2 nap alatt sikerülhet.
De neked Balázs már elment a hajód! 30 éves szűz ferfiak (már 20 felett is) életképtelenek!
L
nem lehet, hogy túlválogatsz?
nem hiszem el, hogy egy nő a tinder világába ne találna SENKIT. Bocsi, nem létezik és lehet emiatt lepontozni.
Nem számít öreglánynak. Ez csak állapot ami el tud múlni.
Vicces de manapság egyre gyakrabb az ilyen mind két nemnél.
Viosznt biztosan nem MILF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!