Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan nőt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan nőt találni aki szép, csinos, ápolt, mosolygós és árad belőle a kedvesség?

Figyelt kérdés

Hát elvesztek ezek a csajok? Fent vagyok több tarskeresőn is. Vissza sem ír, ha visszaír kiderül hogy neki egy kigyúrt csávó kell,vagy egész egyszerűen aranyásó. Akivel eljutok randira az egyáltalán nem úgy néz ki mint a képein. Kövér, büdös, ápolatlan. Nem lehet vele beszélgetni, mert mindig csak magáról beszél. A flegmaságról nem is beszélve.

Nem tartom jóképűnek magam, biztos sok hibám van nekem is, de ápolt vagyok, anyagi biztonságban élek és nem árulok zsákbamacskát. Nem vágyom a tökéletes nőt, de nagyon vágyom már a viszonzott szerelemre és egy szép családra.

2021. aug. 5. 14:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%

Társkeresőn szerintem se várj csodát. :/

Sokan unalomból vannak fent. Ezt nőként mondom. Régen beléptem (még exem előtt) társkereső csoportokba, de borzasztóak voltak. Most már esküszöm, inkább élek 10 macskával, mintsem társkeresőzzek...

2021. aug. 5. 15:34
 12/30 anonim ***** válasza:
43%
Én is ilyen vagyok még sem kellek senkinek sem. 27N
2021. aug. 5. 15:35
 13/30 anonim ***** válasza:
86%
Ismerek ilyen nőt, 29 éves, kedves, értelmes, mosolygós, csinos is, és mégsem talál normális férfit.
2021. aug. 5. 15:37
 14/30 anonim ***** válasza:
7%
Én meg 20. Vagyok mégsem találok normálisat.
2021. aug. 5. 15:41
 15/30 anonim ***** válasza:
35%
Kíváncsi vagyok, a 12-es hány privátot kapott 15 perc alatt!:)
2021. aug. 5. 15:52
 16/30 anonim ***** válasza:
75%

megint egy csunya pasi hisztije, hogy nem allnak le vele a szep nok, bruhuhuuu. fel vagy haborodva a golddiggereken, kozben meg azzal jossz, hogy anyagilag jol allsz? hogy jon ez a parkapcsolatokhoz?

komolyan csak ennyit tudsz felmutatani meg azt, hogy apolt vagy (ami ugye alap..)?

2021. aug. 5. 16:13
 17/30 anonim ***** válasza:
20%
Amíg ezt a kérdést írtad épp dugták őket.
2021. aug. 5. 16:35
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Akkor gondoljatok bele, hogy egy átlag férfire mekkora a kereslet! Konvergál a nullához. Engem elvett egy nő, de nem igazán vagyok a számára vonzó.
2021. aug. 5. 17:37
 19/30 anonim ***** válasza:
95%

Ezek a lányok általában nincsenek fent társkeresőkön, nem keresnek görcsösen párkapcsolatot. Ők általában már azzal mennek el randizni, akit korábban megismertek valahol személyesen.

Mindezek mellett válogatósabbak is, mivel több kérő akad, személyesen is, így nincs okuk társkeresőn fent lenni. Eltekintve attól a pár kivételtől, akinek kb. az az életcélja, hogy minél több pasival kavarjon.

Szóval az egyik része már foglalt, a másik része pedig elvan magának, aztán ha jön egy férfi aki meghódítja őt, majd ő is kapcsolatba lesz.

Ilyen lányokkal inkább személyesen próbálj ismerkedni.

Ne értsetek félre, nem akarok megbántani senkit, nem azt mondom, hogy akik társkeresőn vannak ne lennének normálisak, de az átlag szint feletti nők nincsenek fent csak nagyon ritkán, belőlük is inkább a kapcsolatfüggők, mikor vége egy kapcsolatuknak, gyorsan kell egy másik.

2021. aug. 5. 19:11
 20/30 anonim ***** válasza:
52%
15.nek űzenem, hogy 0 személy írt rám, szóval tényleg senkinek sem. 27N
2021. aug. 5. 21:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!