Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan aggódom?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt egy társkeresőn, akivel elég jól alakulnak a dolgok, csak sajnos még nem találkoztunk. Ennek ellenére már szinte többet beszélgetünk, mint amennyit a barátnőmmel beszélgettem (amíg még volt).

Néha nem is csinálunk semmi mást, csak órákon keresztül egymással beszélgetünk. A lány már belekezdett abba, hogy ha eltűnik egy órára, akkor azt jelzi, emiatt én is így teszek. Nekem ez nincs ellenemre, mert nagyon szimpatikus és én is ragaszkodó típus vagyok, szóval úgy érzem megtaláltam a megfelelő személyt. Viszont félek attól, hogy túlságosan elképzeljük a másikat valamilyennek, és a személyes találkozás során ennek az ellenkezője derül ki. Ha nem jövünk be egymásnak, akkor sokkal nehezebb lesz ezek után az elválás. A találkozás pedig még messze van, mert munka miatt én az ország másik végében vagyok. Volt már valaki hasonló helyzetben, hogy még nem látták egymást, de chaten már szinte együtt élnek? Jól alakult a vége?

2021. aug. 4. 09:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, azért vannak esetek, amikor igenis működhet, csak türelmesnek kell lenni. A párommal 5 éve vagyunk együtt, neten ismerkedtünk meg. Az első két évben távkapcsolat volt köztünk, csak hétvégente tudtunk találkozni. Aztán összeköltöztünk és azóta is nagyon jól működik a kapcsolatunk.
2021. aug. 4. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!