Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyanok akik inkább lennének melegek,minthogy megalázkodjanak a nők óriási igényei előtt?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 11:58
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

300 nettó az még kevés.

Ne legyél melós.

Olvass Bulgakovot lefekvés előtt.

Legyél igényes, bármit is jelentsen ez.

Mindig találd ki mi épp az aktuális problémája anélkül, hogy ő meg tudná fogalmazni és oldd is meg.

2021. aug. 1. 12:13
 12/31 anonim ***** válasza:
93%

Ebből csak az igényesség tartozik az elvárásaimhoz.

2021. aug. 1. 12:19
 13/31 anonim ***** válasza:
81%
A férjem maszekkal együtt keres kb 300-at. Az én fizummal együtt már szép pénzünk van. A férjem melós. Nem olvas Bulgakovot. Az igényesség számomra a minden napos tisztálkodás, fogmosás, legyen rendben a szőrzet és a haj, ne legyen (hót) koszos a köröm, legyen rendben a fogsor, normális ruházat, jó illat. Ez szerintem nem egy teljesíthetetlen feladat. Az utolsó mondatoddal egyet értek...mi nők sajnos ilyenek vagyunk.
2021. aug. 1. 12:20
 14/31 anonim ***** válasza:
7%
Jelen, soha nem aláztam meg magam egyetlen nő igénye miatt sem. Tehát még sosem próbálkoztam be senkinél, mert tudom jól hogy falusiként, saját lakás és kocsi nélkül, fingós nettó 220 keresettel, gyári melóskent úgy megaláznának hogy abba nem lenne köszönet. Jobb esetben, mert azt sem tartom kizártnak hogy leköpnének, megveretnének, kirúgatnának ellehetetlenítenének, börtönbe csukatnának, sőt lehet hogy meg is ölnének (a pénz hiánya nagy úr a nőknél). Ott vannak a hivatásosak, nekik legalább nincs semmi elvárásuk.
2021. aug. 1. 12:20
 15/31 anonim ***** válasza:
7%
11es, na meg legyen a csávó humoros nagydumás világi bulizós partyarc, aki mindig a társaság középpontjában van, legyen kigyúrva, és legyen a háta mögött szexuális tapasztalat, mert ugye hát senki sem születik szüzen.
2021. aug. 1. 12:23
 16/31 anonim ***** válasza:
38%

A mondandód első fele igaz. :D

De a második fele nem!

2021. aug. 1. 12:24
 17/31 anonim ***** válasza:
87%

A humor stimmel, nem bírom a savanyú citromokat.

A bulizás már rég nem érdekel. Attól meg herótom van, ha valaki mindig a középpontban akar lenni.

A szexuális tapasztalat meg ne legyen túlzott nàla, undorom van attól, ha valaki már 20-30 pinába belerakta.

2021. aug. 1. 12:27
 18/31 anonim ***** válasza:
94%
#11 Szinte az összes melósnak, akikkel együtt dolgoztam van barátnője / felesége, szóval nem tudom te milyen álomvilágban élsz, ahol csak a bankárpistáknak jár a pina, de remélhetőleg egy szép napon felébredsz és a nők hibáztatása helyett rendbehozod magad.
2021. aug. 1. 12:31
 19/31 anonim ***** válasza:
88%
11, 15! Ti ilyen férfiakkal járnátok, vagy honnan ezek a (képzelt) elvárások? Ezek inkább csak kifogások, pont mint a 14-es is. Nagyon jól fel tudjátok sorolni, hogy szerintetek mit akar egy nő, de azt teljesen figyelmen kívül hagyjátok, hogy a nők mit akarnak saját bevallásuk alapján (mint itt is néhány kommentben). Mintha nem hinnétek, hogy a nők tudnák mit akarnak. Pedig nagyon is tudják. Az elvárások nő és nő között lehet hogy különböznek, de az egyszer tuti, hogy ilyen mentalitással, és ilyen hisztizéssel egynek sem fogtok soha se kelleni.
2021. aug. 1. 12:38
 20/31 anonim ***** válasza:

Csak nem mindegy milyen. :D

2021. aug. 1. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!