Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csajsziknak valójában bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajsziknak valójában bejön a pua mesterek nyomulása?

Figyelt kérdés
És csak a társadalmi nyomás miatt tagadják le, hogy totál beindultak, és imponál nekik a csábítás?

2021. júl. 28. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezekről csak pár videót láttam, valóságban sosem próbálkozott senki így nálam (nem mintha bánnám :D).
2021. júl. 29. 11:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ettől a "pua mester" szótól én mindig kiégek :D :D :D
2021. júl. 29. 12:26
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
7: Látom (szándékosan vagy sem, de) nem sikerült értelmezni a 6-os válaszom. Arra céloztam, hogy a pua baromság és nem azért működik, mert meghatározott sablont követ az illető, hanem mert eleve vonzónak látja a másik. Egyáltalán nem sikerült kihámoznod a lényeget.
2021. júl. 29. 19:05
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha a párkapcsolati piac alakulását nézzük a következő történt az utóbbi évtizedekben.

1980-2005: A nők ha ismerkedni akarnak, kimennek a szórakozóhelyre, ahol az ottani pasik közül válogathatnak. Az első órában Chad hazaviszi a legjobb 2 -őt, a 3 Chadlite a következő 3 -at. A maradék nő kénytelen a maradék férfira várni, hogy odamenjen hozzá. A játszótéren/focipályán felnőtt férfiak jó kommunikációs képességekkel rendelkeznek, így oda mernek menni gond nélkül a lányokhoz. Legtöbbjük aznap haza is visz valakit.

2000-2010 évek második fele: A nők ha ismerkedni akarnak, ugyanúgy kimennek a szórakozóhelyre, mint eddig. Chad ugyanúgy hazavisz rögtön kettőt, a következő 3 Chadlite a maradék 3 -at. A maradék nő ugyanúgy kénytelen a maradék férfira várni. A számítógép és TV előtt felnőtt férfiak viszont nem csinálnak semmit, mivel nem tanultak meg jól kommunikálni. A többségük nem mer odamenni a lányokhoz, aki meg igen, az nem viselkedik igazi rámenős férfi módjára, így a lány számára taszító. Van tehát egy rakás nő a szórakozóhelyen, akiben kialakul az igény az igazi rámenős "alfa" csávóra. Ebben a helyzetben találta ki Mistery a puát. Amire rá akarok világítani, hogy a puák ekkoriban egy olyan űrt töltöttek be, ami akkoriban az átlagos nők számára hiánycikk volt. A jó csajoknak nem, mivel őket ekkoriban is leszóllította Chad.

2010 -2015: A nők ha ismerkedni akartak, továbbra is kimentek a szórakozóhelyekre, Chad és Chadlite életében nem változott semmi, viszont a színtér teljesen megváltozott a többieknek. A félénk férfiak korának vége, mindenki valamilyen game -et nyom. A szórakozóhely tele van rámenős férfiakkal, már -már túlzottan is. A nők egy része otthagyja az egészet és máshol ismerkedik, például hobbikon, tanfolyamokon keresztül. A szórkozóhelyeken kialakul a férfitöbblet. Ebből a korszakból származik szerintem a "keress mahadnak egy hobbi, ott ismertem meg a párom" tanács. Ennek ellenére a pua még mindig működött, csak inkább mondjuk úgy, egy alapnak számított.

2015-202q: A nők ha ismerkedni akarnak, felmennek valamelyik társkereső oldalra, vagy a jobb csajok ráírnak valakire instagrammon. Chad és Chadlite nem a legjobb 5 csajt viszi haza, hanem gyakorlatilag mindenkit és még házhoz is jön. A korábban a szórakozóhelyeken megmaradt átlagos férfiakra így már nincs szükség, hiába puáznak. Chadnek és Chadlite -nak működne a pua, de nekik meg amúgy sem kell.

2021. júl. 30. 01:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hát egész őszinte leszek. Nálam egyszer próbálkozott valaki PUA technikával, olyasmi szöveggel. Ez pár éve volt, akkor még azt sem tudtam, hogy mi az, de annyira kínos volt, meg olyan rossz volt a szöveg, meg annyira nevetséges volt a helyzet, hogy sajnos minden igyekezetem ellenére nem bírtam ki röhögés nélkül. Persze utána bocsánatot kértem, meg elmondtam, hogy hát nem akarok ismerkedni (részben amúgy sem akartam, részben a szöveg taszított meg a hozzáállás), de beszélgettünk egy jót, és nem haragudott. :)

Később tudtam meg, hogy mi az a PUA, azóta láttam pár ilyen videót, és hát továbbra sem bírom ezt nevetés nélkül. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez bárkinek vonzó legyen, pedig biztos van, akinek bejön.

Inkább jöjjön oda valaki egy érdekes, elgondolkodtató kérdéssel, nekem ez tetszene, de hát ez egyéni ízlés, tuti van, akinek ez nem jön be, és mélyebb kérdésekről bizonyos ismeretség után, meg nem egy nagy buliban akarna mondjuk dumálni. :D

2021. júl. 30. 02:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Chad és Chadlite", mint valami béna vígjátéksorozat címe :D

Egyébként ilyen elméletek szoktak születni, amikor valaki a szobájában ülve próbálja megmagyarázni a végtelenül összetett és bonyolult világ működését. Ami nem lenne baj, csak az internet segítségével még gyorsan terjed is a hülyeség.

2021. aug. 2. 11:05
 17/19 anonim ***** válasza:
22%
16: Teljesen függetlenül a témától mondom, általában az elméletek úgy készülnek, ahogyan írtad: Valaki ül a szobájában és megmagyarázza a "végtelenül összetett és bonyolult világ" működését. Sőt, Stephen Hawkins mindezt csak maga elé meredve "képzelődve" vitte véghez, mivel nem tudta papírra skiccelni a dolgait. Szó szerint meredt maga elé a szobában.
2021. aug. 2. 17:34
 18/19 anonim ***** válasza:
31%
*Stephen Hawking, na :)
2021. aug. 2. 17:35
 19/19 anonim ***** válasza:
94%
Csak az ő esetében nem egy random unatkozó átlagemberről volt szó, hanem egy világklasszis tudósról, akinek volt annyi tudása egy adott tudományterületen, hogy azokból utána megalapozott elméleteket tudott alkotni.
2021. aug. 2. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!