Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő bejön nektek, és nem változik meg a külseje, nem volt bunkó veletek, akkor pár hónap múlva is be fog jönni?
Figyelt kérdés
Elszállhat a külső vonzalom plusz szimpátia rövid idő alatt?2021. júl. 26. 10:12
1/8 anonim válasza:
Attol fugg, egy gyerekkori szerelemnel siman eljohet megint, de felnottkent mar gyorsabban szelektal az ember, hogy ki reagal ra pozitivan es ki negativan. A nem bunko elutasitas is lecsapodhat negativkent, ha a masik mast vart. Utana azt visszatornazni nem egyszeru. Ilyenkor amig jobb nincs, meg lehet probalni, hatha megis bejon lemez jon.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem történik elutasítás.???
2021. júl. 26. 10:29
3/8 anonim válasza:
Külsőre továbbra is vonzó maradhat de ennyi idő után már nem fog érdekelni akkor se ha vonzó.
4/8 anonim válasza:
"Elszállhat a külső vonzalom plusz szimpátia rövid idő alatt?"
Igen. Volt egy csaj akivel ismerkedtem, randiztunk, beszélgettünk. Az elején még bejöttem neki, írta/mondta is, jól alakult minden. Aztán egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozott irántam és kijelentette, hogy rohadtul nincs esélyem nála, ráadásul eléggé megalázó módon és helyen tette mindezt.
Azóta nem beszélek vele és már nem is jön be. Szerintem ha valamiért mégis rámírna/ kezdeményezne akkor is visszautasítanám.
Szóval amit az első válaszoló ír, tökéletesen igaz. Fiatalabbként (tizen éves korban), még simán próbálkoznék nála tovább, de manapság már nincs türelmem olyanokhoz akik nem őszinték és idióta "játszmázásaik" vannak pusztán szórakozásból (?).
5/8 anonim válasza:
Itt szerintem inkább az a para, ha talàl a màst közben, akit komolyan gondol
6/8 anonim válasza:
Ez nem elszall, hanem esetleg meg sem volt a szikra.
7/8 anonim válasza:
Ha azóta nem kerestük egymást, nyilván nem érdekel már úgy. A külső meg egy dolog, már nem fog ettől sem érdekelni.
8/8 anonim válasza:
Lehetséges, hogy továbbra is bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!