Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Járnátok olyan férvivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok olyan férvivel, aki minden nap megiszik egy fél literes Borsodi Bivalyt?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 19:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10 akkor minek pontoztál le ha egyetértesz?

Baromira nem iszom alkoholt btw

2021. júl. 28. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Borsodi lakosként mondom, hogy a Borsodi az egyik legsz_rabb létező sör. Keserű, rozsdaízű hulladék. 15 éve még iható volt.
2021. júl. 28. 12:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Én aztán nem pontoztalak le. Csak reflektáltam, mivel automatikusan fancy borozgatós pitsávál nyilvánítottál burkoltan. :D
2021. júl. 28. 14:34
 14/19 anonim ***** válasza:

"Keserű, rozsdaízű hulladék. 15 éve még iható volt."

Miért, milyen legyen az íze sörnek?

A sör keserűen jó sör, ha nem az nem is igazi sör

Megyek is és megiszok 2-t is, azt az összes antialkoholista tehet nekem egy szívességet

2021. júl. 28. 15:40
 15/19 anonim ***** válasza:
14: Te sem ittál még jó sört, úgy tűnik. De már egy Tuborg, vagy valami közepesen elfogadható is mérföldekkel ihatóbb.
2021. júl. 28. 17:08
 16/19 anonim ***** válasza:
mennyi alkesz, te jó ég
2021. júl. 28. 17:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem... ha már szokássá vált, az eléggé azt a képet mutatja, hogy alkoholista, olyannal meg nem akarok ismerkedni.
2021. júl. 28. 19:48
 18/19 anonim ***** válasza:
19%

15#

A tuborg sem jobb mint a Borsodi

Az én kedvencem a dreher, de nem vagyok túl igényes, amíg sörízű és sör, addig bármi jöhet, akár napi több liter is (ha úgy tartja kedvem)

Alkesz vagyok?

Nyilván, de kit érdekel, az esélyeket jottányit sem rontja

Ha a drogosoknak bőven jut nő, akkor az alkeszoknak is, legfeljebb nem egy antialkoholista pitsa

2021. júl. 28. 21:06
 19/19 anonim ***** válasza:
gratulálok 18 taps taps
2021. júl. 29. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!