Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfivel, aki így néz ki? Hány pontot adnátok rá tízes skálán?
2021. júl. 12. 18:42
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
81 szavazat
2/42 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, de objektíve nem csúnya. Így nehéz pontozni, mert ha azt mondom hatos vagy hetes, akkor sem jelent semmit, nála rondábbal is szívesen összejönnék, ha vonz. Ez itt semmit nem tud kiváltani belőlem.
4/42 anonim válasza:
Nem tetszik a frizurája, így 6. Jobb hajjal lehetne 7-8.
Járnék vele, ha megfog, vonz, tetszik a személyisége.
5/42 anonim válasza:
Férfiként én azt hinném ez olyan top 10 kategória, erre jönnek a nők a 6-osokkal :D :D Tényleg igaz hogy nekik a top az átlag.
6/42 anonim válasza:
5: ja, a nőknek már pl egy Brad Pitt sem jó. Ők mind hihetetlenül aranyos topmodelleknek képzelik magukat.
7/42 anonim válasza:
Ha megszólalna, gesztikulálna, látnám másokkal hogyan bánik, hogyan öltözik, mit eszik, mit dolgozik, hol él, mi a hobbija akkor lehetne esetleg "pontozgatni".
Vagy itt most mit kell értékelni? Nem is látszik rendesen egyikük sem.
8/42 anonim válasza:
Arcra nem rossz, járnék vele, ha kisugárzásra, személyiségre megfelel. Egy kép alapján nem tudom eldönteni, én nem úgy működöm.
9/42 anonim válasza:
26-27 éves koromig elégedetlenkedtem magammal, de a maximalizmusomnak köszönhetően bőven jó nő lett belőlem, és nem fogom már hagyni, hogy lehúzzanak egyesek, nem veszi már el az önbizalmam többé senki és semmi. Tán bajotok van ezzel, 5-6? :) Egykébként 8 éve van párom, aki számomra helyesebb, mint a képen lévő férfi. De egyébként én írtam, hogy más hajjal jobban tetszene, és simán járnék (jártam volna) ilyen számomra 6-7/10-es férfival, ha amúgy megfogna.
10/42 anonim válasza:
Milyen a személyisege? Akar gyereket? Csaladcentrikus? Megbizható? Mivel foglalkozik? Keres eleget, amire lehet családiéletet alapozni? Egyedül él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!