Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, manapság társkeresőzés nélkül hogy találtok párt?
Nem vagyok szerintem rossz nő, legalábbis ha közelebbi ismerősöket kérdezek, hogy mondják el őszintén a véleményüket, szerintük nincs velem különösebben baj, se külsőleg, se belsőleg. 2 kapcsolatom volt eddig és mindketten újra akarták volna pár hónap után kezdeni, szóval ez is arra utal szerintem, hogy nem lehettem olyan rossz, sőt.
Mégse kezdeményez nálam senki, max az ilyen legalja "megdugnálak" kategóriát leszámítva. Én szoktam kezdeményezni azoknál akik engem érdekelnek, szóval nem egyszer volt olyan, hogy konkrétan én próbáltam randira hívni a pasit. Tudom, a nő ne fusson a férfi után stb, de ha nem csinálok semmit, akkor végképp nem lesz semmi. Amúgy teljesen átlagos férfiak azok is, akik nekem kellenének, szóval nem a Brad Pitt utánzatok után futok.
Nem tudom, mennyire mondják meg őszintén, de megszokták néha jegyezni, hogy csinos vagyok olyanok is, akiket csak felszínesen ismerek meg gondolom ha csúnya lennék, akkor szexet se akarna senki. Lehet, hogy "csak" átlagos vagyok, de sok átlagos embernek van párja.
Belsőleg jó kérdés, ha abból indulunk ki, hogy barátok nem mondanak feltétlen igazat, olyanok meg akik alig ismernek, nem tudnak mit... De akármennyit gondolkozom ezen, nem látom, mi lenne bennem annyira rossz, főleg amikor azt látom, hogy némelyik férfi elviselhetetlen nők mellett is ott marad, visszamegy hozzá stb.
Amúgy szerintem se nagyon alakulnak ki kapcsolatok hobbikon keresztül manapság, nem tudom régen hogy volt. Lehet, hogy elvétve van ilyen, de nem hiszem, hogy gyakori.
Ami az egyik legfontosabb (elnézést, ha Te nem szoktad ezt a legalja kifogást használni, de ezt nagyon gyakran használják), el kell engedni az "itt-ott-amott nem ismerkedem" dolgot.
Gyakran olvasni itt a gyakorin is, hogy:
-Szórakozóhelyen: bulizni vagyok ott, nem ismerkedni
-Kávézóban: kávézni vagyok ott, nem ismerkedni
-Tömegközlekedésen: utazásra használom, nem ismerkedésre
-Munkahelyen: dolgozom, nem ismerkedem
-Téren egy padon ülve: pihenek/nézelődöm, nem ismerkedem
-Boltban: vásárolok, nem ismerkedem
-Facebook: nem azért vagyok fent, hogy ismerkedjek
-Gyakori: nem "itt" fogok ismerkedni
stb-stb...
Tulajdonképpen a baráti/kollegiális/rokoni kapcsolatokon keresztüli bemutatáson kívül minden más lehetőséget ki szoktak zárni a (legalábbis az ide írogató) nők (nagy része, nem mindenki).
Tökéletesen átérzem a problémád.
Ismeretségi körömben nincsen éppen szingli lány, sőt, a baráti kapcsolataim mostanában rohamosan kezdtek el leépülni, ami ellen persze tenni kéne, de ha a haverokat nem érdekli, akkor nincs mit tenni, el kell engedni...
Egyetemen, iskolában nem jött össze az ismerkedés. Sosem voltam a lányok kedvence.
Társkeresőn 0 egyezéssel meg nehéz akármit is kezdeni.
Hát, ez van.
21F
Amúgy 13-as, netet 90%-ban én is kizárom. Nyilván ha társkeresőzni nem akarok, akkor bárhol máshol interneten sem igazán ismerkedem szívesen. A többit nem zárom ki, ha valahol leszólít valaki aki nekem is legalább egy picit vonzó, nem állok úgy hozzá, hogy márpedig itt nem ismerkedem.
Amúgy utolsó, megértelek, nálam is eléggé megkopott a baráti társaság is az utóbbi időben, újakat találni meg legalább olyan nehéz mint kapcsolatot.
Kérdező, nagyjából hány éves vagy? Nőként kérdem.
Mert itt a gyakorin alap feltételezés, hogy 30-as, csinos nő az ember lánya.
Én már majdnem 50 vagyok, de nagyon szeretnék társat.
SOHA nem szólítottak meg utcán, buliban, kávézóban, munkahelyen, stb. Pedig nem vagyok ronda, az alakom meg nagyon jó (volt).
Tegnap rájöttem, hogy kb. olyan lehetek, mint Toni Collette. Nem szép, de tök rendben van.
Szóval nagyon átérzem a problémádat.
Őszintén kb. sehol nem lehet célzottan ismerkedni. Max reménykedni lehet, hogy olyan hobbid van, vagy munkahelyed ahol megismered a másikat. Vagy ha jó fej a baráti társaságod, akkor összehoznak vele, vagy bemutatnak neki.
Ha ez nincs akkor kb. lehetetlen vagy nagy szerencse kell.
Hagyományos netes társkeresőknek max 40 felett van értelme ... 20-30 as korosztály csak a tindert nyomkodja, de azok meg nem gondolják komolyan.
Facebookon sincs már értelme ismerkedni (legalább is féfiként), mert míg régen egy két lány vissza írt, most már tiltanak azonnal mindenkit, annyira megnőtt a spammerek és az idióták száma.
Vicces mert én is ugyanez vagyok leírva mint te. Ez a nagy rejtély, hogy miért nem talál valaki párt amikor semmi baj nincs vele, amikor ránézésre is 10/4 ember aki párkapcsolatban van jelenleg, az alkalmatlan lenne rá valójában, elég csak körülnézni itt a párkapcsolati problémák részlegnél ... aztán el lehet szörnyedni.
Szóval nem veled van a baj, hanem egyszerűen nincs szerencséd.
Mondjuk én tényleg 30 alatt vagyok még, de a többit amit írtál nagyon megértem. Utcán talán egyszer szólítottak meg, de kb egyből fel akart hívni a lakására, szóval ez nem vehető igazán komolyan.
Bár az 50-től még messze vagyok, meg igyekszem nem negatívan állni a dologhoz, de nem lennék meglepve, ha abba a korba érve ugyanúgy ez lenne a helyzet továbbra is.
Utolsó, nem tudok mit hozzáfűzni, de nagyon egyetértek. Remélhetőleg egyszer csak összejön nekünk is és megoldódik ez a nagy rejtély.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!